– Går ikke med på Real Madrids betingelser – på vei til Spurs

United og Real Madrid er i forhandlinger om en overgang for Sergio Reguilón, ble det meldt tidligere i uka, men Real Madrids overgangsklausuler ser nå ut til å ha gjort at venstrebacken ender i Tottenham Hotspur.

Er Sergio Reguilón på vei til United? 

Fabrizio Romano, som er en mann mange stoler på i forbindelse med overganger, skrev i alle fall tirsdag om pågående samtaler mellom klubbene.

I tirsdagens første Reguilón-oppdatering skrev han følgende:

– Det er fremgang i samtalene mellom Manchester United og Real Madrid for å oppnå full enighet om Sergio Reguilón. De to klubbene diskuterer «tilbakekjøpsklausulen» som United ikke vil akseptere. Reguilón og agentene hans har positive følelser – han ønsker å komme [til United].

LES OGSÅ: Dette er redaktørens tips til Solskjær

I løpet av tirsdagen ble det uansett klart at Reguilón sannsynligvis går til Tottenham heller enn United. Vi skriver mer om dette nederst i artikkelen.

VIL TIL UNITED: Sergio Reguilón.

Marca tidligere i uka: – Reguilón nærmer seg United

Rapportene fra Spania var også positive for de som håpet at United skulle hente inn 23-åringen.

Marca skrev mandag at United nærmer seg Reguilón, og det er José Félix Díaz,  blant de mer treffsikre Real Madrid-journalistene, som skrev saken (mer utfyllende versjon her på spansk).

Han skrev, som Romano, at United ønsker å kjøpe venstrebacken uten å måtte ha noen tilbakekjøpskausuler, mens Real Madrid ønsker å ha en tilbakekjøpsmulighet etter én eller to sesonger. Prisen er ventet å ligge på rundt 25 millioner euro, ifølge Díaz, men vil avhenge av hva klubbene blir enige om.

Sport Witness skriver i sin gjengivelse av Marca-artiklene om Reguilón/United at det kan virke som om Marca hinter om at United nok må betale litt mer for å slippe tilbakekjøpsklausulen.

Mandag skrev Romano for The Guardian om en litt høyere overgangssum – det er mulig at det gjelder prisen uten tilbakekjøpsklausul, der det står at United ikke er villige til å betale 30 millioner euro for Reguilón, som skal være det han er verdsatt til.

Sevilla skal også ha ønsket Reguilón tilbake, men de har nå signert Marcos Acuña fra Sporting.

REAL MADRID-SPILLER: Sergio Reguilón fikk 22 A-lagskamper for Real Madrid i 2018/19-sesongen, før han i 2019/20-sesongen var i Sevilla på lån. Her sammen med Sergio Ramos.

Konkurranse fra Tottenham

Tirsdag ettermiddag skrev Mike McGrath for Daily Telegraph at José Mourinho ønsker å konkurrere med gamleklubben om Reguilóns signatur.

Troverdige David Ornstein (The Athletic) var enda mer konkret litt senere: han skrev nemlig at Tottenham nærmer seg å få i stand en avtale med Real Madrid om Reguilón.

Fabrizio Romano eller Marca nevnte ikke Spurs som en mulig destinasjon for Reguilón i sine artikler tidligere i uka, men etter Ornstein-rapporten om Spurs kom Romano med en oppdatering tirsdag kveld:

– Manchester United har vært i samtaler med Real [Madrid] i flere dager, men vil ikke akseptere å betale 30 millioner euro, og vil ikke akseptere tilbakekjøpsklausulen den spanske klubben spør om.

Videre melder Romano at Tottenham tirsdag ettermiddag kom med et offisielt bud på 30 millioner euro for Reguilón, og at Spurs også aksepterte de overgangsklausulene Real Madrid ønsket å inkludere, i motsetning til United.

Samtidig skriver han:

– Reguilón-avtalen er ikke fullført ennå, «battle is on», men Tottenham har en enighet med Real Madrid, og jobber nå med å få i stand enighet om personlige betingelser med spillerne. Manchester United har hatt sitt «ok» fra Reguilón i flere dager, men det er ingen enighet med Real Madrid. Tottenham håper å overbevise ham.

Onsdag morgen skrev Romano nye oppdateringer om at det var enighet om personlige betingelser med Spurs, og at en avtale straks er i boks – bare papirarbeid gjenstår.

Alt tyder i alle fall på at Reguilón er på vei bort fra Real Madrid etter den imponerende sesongen han har hatt i Sevilla, hvor han blant annet var med på å slå ut United fra Europa League-semifinalen, før det ble triumf i finalen også.

VANT EUROPA LEAGUE: Sergio Reguilón og Sevilla.