Sorry Liverpool, dere klarte det ikke…

Lørdag 14. april 2001.

Du husker vel det som det var i går?

Da det var deilige bilder som dette fra Old Trafford.

FEIRET GIGGSYS MÅL: Beckham, Yorke og Scholes sammen med Ryan Giggs etter hans mål mot Coventry 14. april 2001.

United slo Coventry 4-2 hjemme etter to mål av Dwight Yorke og ett hver av Ryan Giggs og Paul Scholes.

Coventry tok faktisk ledelsen, men United snudde før bortelaget scoret igjen slik at det var 2-2 ved pause på Old Trafford. Ti minutter før slutt gjorde imidlertid Ryan Giggs 3-2 og fire minutter før slutt satte Scholes 4-2.

Uniteds lag: Goram, Gary Neville, Brown, Stam, Silvestre, Scholes, Keane, Butt, Giggs, Cole, Yorke.
Innbyttere: Beckham, Sheringham, Phil Neville, Van Der Gouw, Solskjaer.

Da Middlesbrough senere på dagen slo Arsenal var enda et ligagull sikret – det tidligste ligagullet noensinne i Premier Leagues historie, nummer 14 av det som nå er blitt 20 ligagull for United.

Liverpool kunne altså sikret seg tidenes raskeste Premier League-gull denne sesongen, men siden ligaen ikke ble avgjort innen utgangen av tirsdagen så beholder United rekorden også videre.