– Tror United har en fordel med tomme tribuner

«Heia Fotball»-gutta fra P3 gjester United We Podkast denne uka.

Premier League-klubbene har nettopp blitt enige om å begynne med fullkontakstrening, og dermed er vi et steg nærmere en potensiell gjenopptakelse av den engelske fotballsesongen.

Uniteds første kamp kan da fort være en meget viktig en – borte mot Spurs. Tottenham ligger bare fire poeng bak United og med seier kan de hale innpå i kampen om femteplass, en plass som kan gi Champions League neste sesong.

Passende nok er United-fan Sven Sundet og Spurs-fan Tete Lidbom, begge programledere i NRKs Heia Fotball, ukas gjester i United We Podkast. Sven Sundet mener United vil ha en fordel med tomme tribuner, ikke bare fordi de spiller på bortebane, men også fordi han føler United-spillerne de siste sesongene ikke har hatt så lett for å løftes opp av publikum, og at de heller kan ha godt av en mindre stressende kampsituasjon. Tete Lidbom kontrer og hevder Tottenham vil ha godt av tomme tribuner. Han minner om at Spurs-spiller Eric Dier, rett før sesongen ble pauset, faktisk var oppe på selve tribunen for å krangle med noen supportere. Så vil tiden vise hvilket lag som kommer best ut av unntakstilstanden.

I ukas podkast blir det også diskutert overgangsrykter, og vi snakker om Manchester Uniteds noe oppsiktsvekkende søksmål mot spillet Football Manager.

Hør hele episoden hos iTunes, Podspace eller de fleste andre steder hvor en kan lytte til podkast.