– Digger at Mourinho gjør United til et hatet lag igjen

Ken Wasenius-Nilsen har med seg VGTVs Jon Martin Henriksen og Supporterklubbens Eivind B. Holth etter Juventus-kampen.

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen hadde ingenting imot at José Mourinho rettet et hånlig glis i retning av Juventus-fansen etter Champions League-bragden i Torino.

Det melder han i ukas episode av United We Podkast.

– Man leter alltid med lupe etter noe å ta Mourinho på. La nå mannen få feire! proklamerer Henriksen, som legger til at han er fan av Uniteds manager.

– Jeg digger at han forsøker å gjøre Man United til et hatet fotballag igjen. Nå synes jeg også at Mourinho har hatt et par gode uker. Han har smilt en gang eller fire. Han er kvikkere i replikken. Han ser til og med bedre ut. Han er skikkelig «up for it», fordi han vet at han kjemper for sitt eget managerliv.

VGTV-programlederen understreker at, på tross av at han håper det skjer, så tror han ikke Mourinho blir sittende i sjefstolen for Man United i en fjerde sesong.

Til det har framskrittene vært for få.

I ukas podkast får du en full gjennomgang av den smått eventyrlige borteseieren mot Juventus, samt oppladning til helgens byderby mot Man City. VGs Jon Martin Henriksen og Eivind Brennhovd Holth fra United.no er ukas gjester.

Du kan høre episoden på iTunes her.

Eller på pippa her.

Du kan også høre episoden rett i saken her ved å trykke play under: