Ingen skade på Rio

– Den eneste grunnen til at han ikke er med til Romania, er at vi vil spare han, sier Sir Alex Ferguson. Les mer fra pressekonferansen her.

Publisert Sist oppdatert

At Rio Ferdinand ble igjen i Manchester var den største overraskelsen da Manchester United reiste til Romania mandag. Midtstopperen har slitt mye med skader, men denne gangen er det ikke noe alvorlig.

– Rio spilte veldig bra mot Liverpool, men vi har med Nemanja Vidic, så vi følte at det var en god mulighet til å hvile han. Det er mye å be om at han skal spille tre kamper på sju dager, sier Ferguson ifølge ManUtd.com.

En som derimot kan få spilletid igjen er Wayne Rooney. Engelskmannen startet på benken mot Liverpool etter en trøblete uke, men kan få muligheten fra start mot Otelul Galati.

– Jeg tror Wayne er klar. Da han kom på banen mot Liverpool i helga virket han full av energi og entusiasme. Han var desperat etter å komme på banen og det er bra, sier han.

– Jeg kommer til å stille med et sterkt lag, fordi jeg tror vi må vinne denne kampen. Jeg har mange spillere å velge mellom, og jeg mener alle er gode nok til å vinne kampen for oss. Det mente jeg også mot Liverpool på lørdag, og det så aldri ut til at vi skulle tape kampen. Hadde ikke de scoret på frisparket, ville vi ha vunnet.

Uansett hvem som spiller mot Otelul Galati, er Ferguson ikke redd for at spillerne vil være slitne mot Manchester City på søndag.

– Perioden mellom kampene er perfekt og vi bør ikke ha noen problemer med utmattelse. Vi har fire-fem dager å få tilbake kreftene på, så jeg tror ikke spillerne vil merke det, sier skotten.

Powered by Labrador CMS