– Vil tjene nesten 100 millioner pund

Engelsk presse mener at David de Geas nye årslønn ligger på om lag 375.000 pund i uka.

David de Gea skrev mandag under på en ny United-kontrakt, som løper til sommeren 2023 – og til sommeren 2024 hvis United benytter seg av opsjonen i kontrakten.

Samtidig blir han, ifølge engelsk presse, den best betalte keeperen i verden.

Ukelønna skal ifølge United-journalistene i The Times og Daily Mirror ligge på 375.000 pund.

Det betyr at han vil tjene nærmere 100 millioner pund hvis han blir i United frem til 2024.

Det betyr også at hvis du har brukt ett minutt på å lese denne saken til nå, så vil den spanske 28-åringen ha tjent 37 pund bare på det ene minuttet.

GOD LØNN: Men det fortjener vel kanskje mannen som har vært verdens beste keeper i de fleste av sine år i United? Eller?

Til sammenlikning så tjener Thibaut Courtois drøyt 11 millioner pund i året i Real Madrid, mens Chelsea-keeper Kepa tjener cirka 10 millioner pund i året for sin sjuårskontrakt (!!) der. Manuel Neuer i Bayern München tjener om lag 15 millioner euro i året i Tyskland.

Ifølge The Times har det drøyd med De Gea-kontrakten fordi han måtte se selv og tro på den veien United nå har valgt, altså at han tror at klubben igjen kan komme til å kjempe om Premier League-trofeet. Det skal han nå tro.

Den spanske keeperen skal også ha satt stor pris på støtten han fikk fra spesielt Ole Gunnar Solskjær da det kom noen tabber mot slutten av forrige sesong.

Les også: – Jeg føler at det er mye mer å oppnå i denne klubben
Les også:
Myhre: – Betyr enormt mye for United og Solskjær
Les også: Den siste puslebiten bakerst for United?