– Jeg føler at det er mye mer å oppnå i denne klubben

Veldig god nyhet fra United mandag ettermiddag.

–Han har skrevet under på en kontrakt som varer ut 2023-sesongen – med opsjon på ytterligere ett år.

Den spanske keeperen kom til United i 2011, og vil være 32 år gammel sommeren 2023.

Blir han her så lenge vil han altså ha 12 år bak seg i United-drakta.

Han har vært ettertraktet de siste årene, men etter at faksmaskinen først reddet hans videre United-karriere i 2015, så har United klart å holde på ham tross stor interesse fra spesielt Real Madrid og Paris St. Germain.

Den forrige kontrakten hans gikk ut sommeren 2020, men allerede i sommer kom de første ryktene på at han var villig til å bli i klubben også videre.

Så ble det likevel stille, før først The Guardian og så The Athletic skrev om enighet forrige uke – før noen andre såkalt transferguruer også begynte å melde det samme.

Og nå er det altså i boks.

Det bekreftet United mandag ettermiddag.

– Det har vært et privilegium å være her i åtte år, og det er stor ære å få fortsette karrieren min også i United. Da jeg kom hit kunne jeg ikke se for meg at jeg kom til å spille mer enn 350 kamper for klubben.

– Nå er fremtiden min avklart, og alt jeg ønsker er å hjelpe denne klubben til å oppnå det jeg tror vi kan og det er å vinne trofeer igjen – sammen.

LOOKING GOOD: DEN mannen med DEN pennen med DEN kontrakten. Det kunne nesten ikke blitt bedre.

– Som en av seniorspillerne så vil jeg lede og støtte de yngre spillerne på alle måter som mulig er, så de vet hva det innebærer å spille for United. Jeg føler fortsatt at det er så mye mer å oppnå med klubben, og jeg tror helt ærlig at United kan bygge videre på tradisjonene med suksess slik at fansen får belønningen for sin støtte, fortsetter han.

– Selv vil jeg betale tilbake til fansen for all omsorg de har vist meg i gode og dårlige perioder.

– En viktig del av den videre planen

Ole Gunnar Solskjær var forståelig nok også en fornøyd mann – kanskje ikke minst etter at journalistene har spurt og spurt om De Geas kontrakt på hvert eneste pressemøte så langt i sesongen.

I tillegg må det sies at det at De Gea vil være med videre er en stor fjær i hatten for prosjektet til Ole Gunnar Solskjær.

Det betyr nemlig at den spanske keeperen har tro på veien klubben nå har valgt.

– Jeg er veldig glad for at David har skrevet under på en langtidskontrakt. Han har de siste årene vist seg som en av verdens beste, og han er en viktig del av planene våre for å få United tilbake dit klubben hører hjemme. David er en fantastisk person, og hans eksepsjonelle kvaliteter gir forsvaret den perfekte basen.

TO GODE MENN: Skal ride sammen igjen og igjen og igjen…

– David har i løpet av tiden sin her også forstått Uniteds verdier, og han representerer alt man ønsker fra en keeper, i tillegg til at han er veldig sulten på å oppnå mer. Vi ser frem til å jobbe sammen videre for å oppnå de ambisjonene han har, sier manageren.

De Gea er blitt 28 år gammel, og har vunnet Premier League, FA-cupen, ligacupen, Europa League og Community Shield med United.

La oss håpe det blir mange flere trofeer før vi når 2023 (eller 2024 hvis United bruker opsjonen sin).

Her kan du se hvor lange kontrakter alle United-spillerne har.