Vil du være med i United-reality? Meld deg på – her og nå!

I løpet av 2019 lanserer Supporterklubben «100% United» – en realityserie om Manchester United. Har du lyst til å være med?

Er du en supporter som definerer Manchester United som en livsstil?

En som ofrer fester og familiemiddager fordi det skal spilles en Premier League-kamp du rett og slett ikke kan gå glipp av, og som synes alle samtaler som ikke dreier seg om United er kjedelige? Kjenner du kanskje noen som passer den beskrivelsen?

Eller er du en United-fan som det rett og slett vil være gøy for andre å følge med på – fordi du er entusiastisk, morsom og en United-gal person/familie som gir av seg selv?

Og er du glad i Supporterklubben?

Da vil vi høre fra deg!

«100% United» er et nytt realitykonsept på united.no der vi skal følge hverdagen til et knippe United-supportere.

De vi velger ut blir også sendt på en gratis tur til Manchester som en del av serien.

TRYKK HER FOR Å SENDE INN DIN SØKNAD! 

Dette skjer

Kort oppsummert blir deltakerne utstyrt med hvert sitt kompaktkamera for å dele øyeblikk fra sin hverdag som United-supporter.

Alt fra fotballpraten ved frokostbordet til reaksjoner på scoringer, signeringer og nyheter skal dokumenteres.

Vi ønsker altså å høre fra entusiastiske United-fans som er villig til å by på seg selv, og alle som velges ut får også en gratis tur til Manchester – som en del av opplegget, slik at forventningene og selve reisen til Manchester også blir en naturlig del av serien.

Med på deltakerlisten ønsker vi oss United-supportere av begge kjønn i alle aldre! Vi er ute etter single, par eller også familier, og vil velge en miks av United-fans i ulike faser av livet, noen yngre, noen eldre, noen kvinner og noen menn. Det eneste kravet er at du og/eller dine er en rød djevel som byr på deg selv!

Episodene sendes på united.no i løpet av 2019.

TRYKK HER FOR Å SENDE INN DIN SØKNAD! 

MERK: Søkere som sender inn videosøknader stiller sterkere når vi skal velge ut deltakere. Serien handler altså om at du skal dokumentere ditt United-liv på video, og da ønsker vi selvsagt at du gjør det veldig klart for oss hvorfor du bør få være med – og hvorfor vi bør velge deg i stedet for andre.