– Vi må bare vinne kamper, holde hodene kalde

En skuffet United-kaptein etter kampslutt.

Ashley Young var en av United-spillerne som ble trukket frem i TV2-studioet etter kampslutt, for sine upåklagelige holdninger på banen – og noen susende taklinger kapteinsbindet verdig.

Selv var 33-åringen naturligvis skuffet over at United skuslet bort muligheten til å sementere sin posisjon i topp-fire, men minner også om hvor klubben var for bare noen måneder siden.

– Dette var svært skuffende, spesielt når vi skaper så mange sjanser. På en annen dag ville vi satt de mulighetene, og kanskje ledet med to-tre mål til pause. Når vi ikke gjør nettopp det, blir man straffet på dette nivået.

Ashley Young var også klar på at fra der han så situasjonen, så det ikke ut som det skulle blitt blåst straffe.

VÅR SPILLERBØRS:

– Dette laget har så mye karakter og lagånd nå. Vi har snudd på situasjonen vi havnet i, og hadde du spurt meg i oktober så hadde jeg takket ja til posisjonen vår nå. Når det er sagt, så skal en klubb som United alltid kjempe høyere opp på tabellen.

– Vi må bare vinne kamper, holde hodene kalde – sikre topp-fire-plassen til slutt.

Ashley Young reagerte også sterkt på at en av Arsenal-supporterne kom seg ut på banen etter hjemmelagets straffemål. Chris Smalling fikk en liten knuff av supporteren, som skal ha blitt arrestert på flekken.