– Vi har øvd på det på trening

Christian Eriksen la ballen til rette, fikk øyekontakt med Marcus Rashford og ventet på bevegelsen. Like etterpå sa det pang bak Wayne Hennessey i Nottingham Forest-buret.

Den innøvde varianten var like genial som den var effektiv og sørget for at United tok ledelsen på Old Trafford etter 20 minutter.

Det var Eriksen som slo pasningen. Men dansken selv tildelte æren til Eric Ramsey.

– Det var dødballtreneren vår som hadde sett muligheten, så vi øvde på det i går. Vi løste det ikke like godt da som vi gjorde i kveld, men det var perfekt med regn og våt bane og løpet og ballen var timet riktig, forklarer han til ViaPlay.

Se video-høydepunktene:

 

Dansken benyttet også anledningen til å rose kampens første målscorer, som også vartet opp med målgivende til Martial på 2-0.

– Jeg har møtt ham mange ganger og alltid tenkt at han er en utrolig farlig og god spiller, så det er deilig å spille sammen med ham.

– Dere ser sikkert også hvilke kvaliteter han har, og siden jeg kom hit har jeg sett enda flere kvaliteter. Så jeg håper han blir værende. Det er viktig for oss andre, sier han om Rashford.

Rashford selv sier følgende etter kampslutt:

– Vi vinner langt flere fotballkamper og nivået vårt har også vært mye høyere. Jeg er fornøyd med hvordan vi utvikler oss og håper vi kan fortsette i dette sporet.

– Jeg er lykkelig når vi vinner, sier han til Prime Sport.