– Vi er i rute

Men Louis van Gaal måtte gjøre flere endringer for å få det viktige poenget han ønsket seg i Moskva.

Det var kanskje ikke noen storstilt Hurra-stemning på United-benken etter 1-1 mot CSKA Moskva, men United-manager Louis van Gaal er likevel måtelig tilfreds med ett poeng i Russland og trekker følgende konklusjon etter poengdelingen onsdag kveld.

– Vi er i rute til å kvalifisere oss (til åttedelsfinalen red anm.).

United startet kampen greit nok. I kjent stil var det United som hadde ballen mest, men uten å skape de store sjansene. Da hjemmelaget tok ledelsen etter et kvarter, fikk imidlertid United en tøff oppgave. Resten av omgangen slet United med å skape sjanser og Van Gaal tok av Bastian Schweinsteiger og erstattet ham med Marouane Fellaini ved starten av 2. omgang.

Om det var det byttet eller en god gammeldags skjennepreken som fikk fart på United kan diskuteres, men etter hvilen var det et mer aggresivt United-lag vi så.

– Jeg tok ut Schweinsteiger fordi det gikk for tregt med oss. Det var ikke bare ham, men vi måtte presse høyere, sa Van Gaal på pressekonferansen etter kampen.

Van Gaal valgte å gi Jesse Lingard sjansen fra start og sier han var godt fornøyd med den jobben unggutten gjorde.

Van Gaal gikk også langt i å frikjenne Martial for handsen som ga straffesparket til hjemmelaget i førsteomgang.

– En menneskelig feil, var konklusjonen fra Van Gaal som også la til at han var veldig fornøyd med franskmannens innsats.

Neste utfordring for Van Gaals United kunne knapt vært tøffere. Søndag gjester ligaleder Manchester City Old Trafford.