Vi ba om deres hjelp: Rekordbra respons til nå

Det er usikre tider også for Supporterklubben, noe vi har vært klar på de siste ukene gjennom flere artikler.

Siden vi ikke vet når vi kan sende noen av dere på tur til Old Trafford igjen eller når vi kan selge neste sesongs drakter så har det vært ekstremt viktig for oss at flest mulig av dere som er medlemmer fornyer medlemskapet sitt.

Alternativt, hvis du bruker united.no og er glad i nettsiden – da kan du nå utgjøre en stor forskjell for oss ved faktisk å bli medlem.

Ikke medlem? Klikk her for å bli det fra bare 68 øre dagen.

De første prognosene viser at dere har levert på toppnivå.

I disse dager er det nemlig 10.000 Premium-medlemskap som har forfall, og her har hele 85 prosent fornyet innen forfallsdato.

Det er rekordtall.

Vi kan faktisk ikke huske sist et så høyt prosenttall hadde fornyet ved forfall, og Supporterklubben er svært takknemlig for støtten.

Så vet vi at United-fans er de beste, men likevel: Helt fantastisk!

 

De av dere som ikke har fornyet vil også bli kontaktet av oss på ny i løpet av neste uke. Vi håper selvsagt at dere vil bli med oss på reisen videre. Vi trenger alle!

Vi har imidlertid også ett ønske.

Vi har sett i mai at en del av dere som ligger inne med automatisk trekk via betalingskort har utgåtte kort eller for lite penger på kortet som er lagt inn. Det skjer litt oftere enn vi er fornøyde med.

Dermed har dere forsvunnet ut som medlemmer.

Vi ber derfor alle som vil hjelpe og støtte Supporterklubben om å dobbeltsjekke på «min side» om at kortet dere ligger inne med i systemet faktisk fortsatt fungerer.

Ellers var det flere andre som ba om å få bidra ekstra, noe vi la til rette for via direkte støtte eller gavemedlemskap til kjente eller ukjente i Vipps.

 

Forrige uke hadde totalt 77 personer støttet oss med ren pengegave eller en eller annen form for gavemedlemskap (til kjente eller ukjente), og den siste uka har vi nådd cirka 100 totalt via denne støtten.

Til dere: En stor, stor, STOR takk for bidragene. Gavemedlemskapene til ukjente skal altså brukes i ulike kampanjer nå etter hvert.

Igjen, takk for hjelpen så langt.

Så skal vi oppdatere dere om hvordan dette går videre!

LES OGSÅ:
SAK 1: Nå trenger vi din hjelp
SAK 2: Vi ba om din hjelp – slik kan du hjelpe
SAK 3: Slik har dere hjulpet: Medlemstallet akkurat nå

Ikke medlem? Klikk her for å bli det fra bare 68 øre dagen.
MERK: Da får du tilgang til alt på united.no, rabatter i nettbutikken, rabatter i Manchester, tilgang til turer og billetter og kan også lese alt i medlemsbladet United-Supporteren.