VELG MEDLEMSSKAP Endre medlemstype

Om medlemskapene

Vi tilbyr fire forskjellige medlemskap i Supporterklubben, med litt forskjellig innhold, slik at du selv kan velge akkurat det som passer deg.

Premiummedlemskapet inneholder United-Supporteren hjem i postkassen. I tillegg kan du lese magasinet digitalt. Som digitalt medlem kan du lese US digitalt.

For de yngre har vi opprettet en egen juniorklubb, hvor man får tilsendt pakker gjennom sesongen med United-effekter, postere og et eget Junior-medlemsblad.

For husstander hvor minst én allerede er premium, digital eller juniorklubb-medlem, tilbyr vi familiemedlemskap. Dette er et fullverdig medlemskap hvor en får rabatt i nettbutikken og tilgang til å bestille turer og billetter til Old Trafford.

Har du spørsmål? Her er noen svar:

Hvordan kontakter jeg dere?

Du kan kontakte oss her.

Hvor finner jeg mitt digitale medlemskort

Du finner ditt medlemskort på din profilside etter innlogging på united.no.

Hvor lenge er jeg medlem og kan jeg melde meg ut?

Medlemskapet gjelder til du aktivt melder deg ut. Du kan melde deg ut når som helst, men gjør du det i løpet av sesongen, får du ikke resterende medlemskontingent refundert.

Hvordan fornyer jeg?

Medlemskapet betales med kort og vil automatisk fornyes etter 12 måneder. Du kan velge å skru av automatisk trekk inne på din profilside. I så fall vil du få en e-post med informasjon om hvordan du skal fornye. Har du vært medlem i flere år og står med betalingsmåte "Faktura", vil du få tilsendt en giro når medlemskapet skal fornyes.

Kan jeg oppgradere/nedgradere medlemskapet?

Ja, du kan oppgradere medlemskapstype når som helst inne på profilsiden din. Hvis du vil nedgradere medlemskapet, må du ta kontakt med oss på medlem@united.no

Må jeg ha en e-postadresse?

Alle medlemmer må ha en unik e-postadresse i medlemsdatabasen vår. Er dette helt umulig (eks. mindreårige) må du legge inn en fiktiv e-postadresse. Ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp med dette.

Hva om jeg glemmer passordet mitt?

Du kan få tilsendt et nytt passord ved å velge "Glemt passord?" på denne siden: https://www.united.no/medlem/profil/forste. På den samme siden kan du også kontakte oss dersom du trenger både brukernavn og passord.

FYLL INN PERSONLIG INFORMASJON Endre medlemstype

 

Last opp profilbilde

OM MEDLEMSSKAPET

Manchester United Supporters' Club, Scandinavia (MUSCS) arbeider for å gi våre medlemmer best mulig informasjon og andre tilbud knyttet til Manchester United. Vi er den offisielle supporterklubben for United i Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Vi samarbeider nært med Manchester United Football Club for å gi medlemmene et best mulig tilbud.

Betingelser

MUSCS er en selvstendig supporterklubb som er godkjent av og tilknyttet Manchester United FC som en offisiell supporterklubb. Manchester United FC har ingen innflytelse over driften av MUSCS og har ingen rettigheter i MUSCS sine eiendeler.

Personlige opplysninger
Personopplysningsloven (Lov om behandling av personopplysninger) setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger MUSCS lagrer.
MUSCS benytter seg av markedsstandarder når det gjelder logging av brukeraktivitet på våre nettsider. Dels ivaretas våre behov gjennom statistikkleveranser fra eksterne leverandører, og dels gjennom egne serverlogger.

Videredistribuering
MUSCS videredistribuerer ikke personopplysninger til andre aktører uten brukerens samtykke, utover det som måtte følge av normal indeksering av søkemotorer og andre normale automatiske nettjenester. MUSCS forbeholder seg retten, i tråd med personopplysningslovens § 8, til å videresende informasjon om brukere til politiet eller andre offentlige myndigheter der det er mistanke om kriminalitet. Alle personopplysninger som oppgis ved påmelding lagres i krypterte databaser.

Informasjonskapsler
MUSCS benytter informasjonskapsler – såkalte «cookies» – der dette er formålstjenlig, men aldri i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. Informasjonskapslene benyttes entydig for å tilpasse tjenestene slik at brukerne opplever en bedre brukeropplevelse, f.eks. ved at nettsiden husker tidligere brukerinnstillinger gjort på siden, slik som valgt språk eller båndbredde.

Medlemskapets varighet
Medlemskapet gjelder til du aktivt melder deg ut. Du kan melde deg ut når som helst, men gjør du det i løpet av sesongen, får du ikke resterende medlemskontingent refundert. Medlemskontingent faktureres årlig.

Kommentarfeltet på united.no
Du må være registrert med fullt navn på profilen din for å kommentere, selv om du har lov til å bruke kallenavn. Vi ønsker ikke tull, fjas eller emojier i kommentarfeltet. Hvis du skriver noe, skriv noe som gir verdi for andre. Spamming er ikke ok. For å ta vare på de som faktisk bidrar i kommentarfeltet vil de som skaper uro eller ikke følger nevnte retningslinjer tas ut av kommentarfeltet eller puttes i karantene. Selv om man er medlem i Supporterklubben er det ingen rett å få kommentere. Alle lenker til blogger, reklame, eller andre nettsider vil slettes fortløpende.

OBS: Du videresendes til DIBS for sikker betaling og Supporterklubben har ikke tilgang til din kortinformasjon. Det vil først gjøres en dekningskontroll på 1 krone. Deretter reserveres og belastes medlemskontingenten din årlig.
betingelsene