United-trio i landslagsaksjon

United-trioen Tom Heaton, Fraizer Campbell (midt i bildet) og Danny Welbeck var alle i aksjon da England tapte 3-2 for Ecuador i en treningskamp i spanske Malaga tirsdag kveld.

Nederlaget, faktisk de unge løvenes første på vel tre år, kom overraskende på dem som var vitner til de første 45 minuttene. Stuart Pearces mannskap hadde nemlig god kontroll på sine søramerikanske motstandere, og ledet 2-0 etter scoringer av Middlesbroughs Adam Johnson og Uniteds Tottenham-utlånte spiss Fraizer Campbell.

Men så raknet altså det hele etter hvilen. Et erfarent Ecuador-mannskap, blant annet bestående av flere spillere med erfaring fra VM-fotball, kom tilbake og reduserte til 2-1 ved Guerron i det 53. minutt, før Tottenhams Wilson Palacios utliknet til 2-2 bare et minutt senere.

Med åtte minutter igjen på kampuret satte så Caicedo 3-2, før engelskmennene kom til hektene og satte inn sluttspurten. De kjempet hardt for i det minste å komme seg unna med et uavgjort resultat, og var da også nære på å lykkes, først ved innbytter Danny Welbeck og deretter ved hans United-kamerat Fraizer Campbell. Sistnevnte fant sågar nettmaskene, men måtte skuffet konstatere at "målet" ble annullert for offside.

Keeper Tom Heaton, til daglig på utlån i Cardiff, gjorde flere gode redninger i de 88 minuttene han spilte, og kunne vanskelig ha gjort noe med de tre baklengsmålene, mens målscorer Fraizer Campbell gjorde en fin figur i det engelske angrepet. Danny Welbeck fikk bare 13 minutter på banen, men holdt altså på å bli helt i sluttminuttene. Bortsett fra det rakk han ikke å markere seg i nevneverdig grad.

Kilde: TheFA.com/Telegraph/BBC