U18: Tap i sesongavslutningen

Callum Gribbin scoret, men det var ikke nok mot et titteljagende Middlesbrough-lag.

Manchester Uniteds U18-lag hadde en ørliten teoretisk sjanse på å vinne U18-ligaen med seier borte mot Middlesbrough lørdag ettermiddag, men den allerede ville teorien ble snart mikroskopisk.

Det urutinerte United-laget havnet under etter bare fem minutter, og noen minutter før pause kom 2-0. To kjappe mål ikke lenge etter hvilen førte Middlesbrough opp i en 4-0-ledelse, noe som var litt i overkant selv om en stilte ungt, og møtte et lag med enda bedre sjanser i tittelkampen i U18-ligaen.

Det ble uansett et mer respektabelt resultat til slutt, etter at både Tyler Reid og Callum Gribbin (bildet øverst i saken) reduserte for Manchester United, sistnevnte med et herlig solomål, men poeng eller U18-tittel var Paul McGuinness’ gutter aldri i nærheten av.

Aidan Barlow og Angel Gomes spilte for U18-laget for første gang, mens Jimmy Dunne, Callum Whelan og Faustin Makela startet for første gang.

Middlesbrough 4-2 (2-0) Manchester United

Tid: 9. mai 2015, kl. 13.30
Sted:
 Rockcliffe Park
Turnering: Barclays U18 Premier League

5. min.: 1-0 Wheatley (straffespark)
40. min.: 2-0 Chapman
52. min.: 3-0 Chapman
54. min.: 4-0 Pattison
63. min.: 4-1 Reid
91. min.: 4-2 Gribbin

United: Dean Henderson; Tyler Reid, RoShaun Williams, Jimmy Dunne , Cameron Borthwick-Jackson; Charlie Scott (Angel Gomes, 71.), Callum Whelan; Oliver Rathbone, Callum Gribbin, Faustin Makela (Aidan Barlow, 88.); Ruairi Croskery.
Ubenyttede innbyttere: George Dorrington, Oliver Byrne.