Dearnley med Ronaldo-mål

U18-laget vant sesongens siste ordinære seriekamp mot West Bromwich 3-0.

Til tross for tre poeng ender U18-laget nest sist, kun foran Stoke, med 18 poeng på 22 kamper. Nå deles serien inn i tre grupper basert på plassering, noe som betyr at United skal møte bunnlagene fra de andre avdelingene.

Manchester City vant avdeling nord foran Everton og Liverpool.

United hadde store problemer med å vinne lørdagens oppgjør mot West Bromwich. Ingen av lagene spilte fantastisk, men hjemmelaget tok sjansene sine og scoret på tre av dem.

Først vartet Zachary Dearnley opp med en Ronaldo-variant da han vendte av en WBA-forsvarer på høyrekanten, skar inn og bredsidet ballen i mål. Kort tid senere doblet DJ Buffonge ledelsen på straffe, før Tyler Reid fastsatte sluttresultatet til 3-0 etter hvilen.

Manchester United 3 – 0 West Bromwich

Barclays U18 Premier League
Aon Training Complex, 20. feb. 2016, kl. 12.00

15. min.: 1-0 Dearnley
22. min.: 2-0 Buffonge (str.)
60. min.: 3-0 Reid

United: Oliver Byrne; Tyler Reid, Jake Kenyon (Faustin Makela 72), Tyrell Warren, James Dunne; Charlie Scott, Zachary Dearnley, Tosin Kehinde (Kayne Diedrick-Roberts 64), Callum Gribbin, Callum Whelan; DJ Buffonge (Indy Boonen 64).
Uben.innb.: Ilias Moutha-Sebtaoui, Aidan Barlow

1: Kampen er i gang.
6: Bortelaget får kampens første sjanse. En WBA-spiller tråkler seg gjennom hele United-forsvaret. Bakerst står Byrne og redder skuddforsøket fra kort hold med beinet.
15: 1-0! Dearnley lurer hele WBA-forsvaret! Får ballen langs høyrekanten, drar av en forsvarer med en ekte Ronaldo-vending og bredsier ballen i mål fra skrått hold.

22: 2-0! Buffonge dobler på straffe! Samme mann skaffet straffesparket da han ble felt i en duell ved femmeteren. Sender keeper til venstre, ballen til høyre.

38: Gribbin med frispark i farlig posisjon. Forbi muren, men rett på keeper.

PAUSE: United har hatt grei kontroll på Aon Training Complex. Bortsett fra målene har  det stort sett vært snakk om «bare nesten» og småsjanser.

49: Akkurat som i første omgang får bortelaget den første sjansen. WBA kommer alene med Byrne fra skrått holde, men skuddet går utenfor.
51: Der bør Dearnley bli tomålsscorer eller i alle fall treffe mål. Ballen spretter til unggutten på 11-12 meter, men han dundrer ballen utenfor.
60: 3-0! Reid drar seg inn fra sin høyrebackposisjon og triller ballen i nettet med venstrefoten! Flott scoring!

71: United redder på strek! Forsvaret rører det bra til i egen boks når de ikke tar ut WBA-angriperen. Når skuddet kommer står to United-spillere på streken og blokkerer.
77: Scotts langskudd er på vei mot krysset, men keeper får en finger eller to på ballen.

SLUTT: United vinner fortjent!