Tap for U18

Til tross for hederlig innsats, måtte U18-laget til slutt se seg slått av Bolton.

Uniteds unggutter startet friskt, og var i ledelsen allerede etter fem minutters spill, da en fin stuss fra Ashley Fletcher landet i føttene til Ruairi Croskery som satte ballen i mål.

Men det var Bolton som skulle vise seg å være det sterkeste laget denne ettermiddagen. Gjestene har vist god form den siste tiden, og andre omgangen viste nettopp det. Bolton har vunnet ni av de siste elleve kampene sine, etter å ha gått hele sesongstarten frem til desember uten å vinne én eneste kamp.

Bolton scoret tre mål i andre omgang, og en scoring fra Ashley Fletcher på overtid gjorde at det ble litt spenning, men målet kom for sent, og det endte 2-3. Paul McGuinness var likevel fornøyd med hvordan laget hans spilte.

– Jeg synes egentlig vi spilte ganske godt, og trodde egentlig vi kom til å få med oss noe. På 1-1 så det ut til at vi kunne få et mål til, og da hadde situasjonen vært helt annerledes, sa Paul McGuinness etter kampslutt.

_____________________________________________________________________

4: Fint innlegg fra Barber til Fletcher, han forlenger til Croskery som setter ballen i mål fra fem meter.
15: Kjempesjanse for Bolton. Boltons nummer 10 skyter fra rett utenfor 16-meteren, men Henderson redder bra. Keeper gir en retur – men det ebber ut i ingenting.
30: Fletcher mottar ballen rett innenfor 16-meteren, men sleivsparker og ballen går langt over.
45: Sean Goss skyter langs bakken fra 20 meters hold. Ballen går via en forsvarer og ut til corner.

Pause

55: Jamie Thomas utligner for Bolton. Mottar ballen rett utenfor 16-meteren, drar seg forbi to forsvarsspillere før han avslutter lavt i lengste (Hendersons venstre hjørne).
72: Jamie Thomas igjen. Fra 20 meter skrur han et frispark utagbart opp i Hendersons venstre kryss.
73: Der kunne Willock ha redusert. Drar til fra 17 meter, men skuddet går utenfor.
84: Corner for United. Riley vinner hodeduellen, men klarer ikke å få ballen på mål.
85: Kampen avgjøres. Bolton går rett i angrep etter Uniteds corner, og  Nathan Burke setter inn 3-1 på vakkert vis.
90+2: Fletcher sørger for spenning  helt mot slutten. Flott scoring, der han dribler av to spillere før han skyter i mål fra spiss vinkel.