Tilbake etter skade med scoring

Finfin Laird-retur fra skade, mens debutant scoret også. Likevel ble det bare uavgjort for United-unggutta.

Et ekstra ungt U18-lag besøkte Blackburn denne lørdagen.

Ethan Laird var tilbake fra en skade som har holdt ham ute av spill siden november, noe som er svært gledelig, men ellers var det mange her som ikke har spilt regelmessig for U18-laget tidligere, og vi fikk også noen debutanter.

Laird brukte bare rundt ti minutter på å markere seg. Han fikk ballen høyt i banen, lurte unna noen Blackburn-forsvarere og dunket ballen i mål, og United ledet 1-0.

Debutant Ademipo Odubeko doblet ledelsen for United da han rundet en utrusende Blackburn-målvakt og satte ballen i mål.

United spilte uten Laird i andreomgangen, og da tok også Blackburn over. Det var helt fortjent da Blackburn reduserte til 1-2, og enda mer fortjent da utligningen kom. Det så ut som om Blackburn skulle vinne, men de helt siste minuttene var det United som var nærmest seieren.

I høstens kamp kom Blackburn tilbake, før Mason Greenwood sikret seieren kort tid før slutt ved å fullføre hat-tricket sitt. Kanskje var det Greenwood-magien som manglet her, men uansett OK gjennomført av et noe eksperimentelt lag.

I tillegg passet det United godt at Everton tapte (United er nå bare bak dem på målforskjell) og Liverpool spilte uavgjort (ligger ett poeng foran United med én kamp mindre spilt).

U18: Blackburn 2–2 (0-2) Manchester United

U18 Premier League
Brockhall Training Ground

Mål: 0-1 Ethan Laird (11.), 0-2 Ademipo Odubeko (21.), 1-2 Chanka Zimba (63.), 2-2 Samuel Durrant (80.).

Manchester United: Jacob Carney – Ethan Laird (Harvey Neville, 46.), Teden Mengi (C), Oliver Denham, Reece Devine – Ethan Galbraith, Dion McGhee, Mark Helm (Ben Hockenhull, 70.) – Connor Stanley (Max Haygarth, 90.), Ademipo Odubeko, Largie Ramazani.
Ubenyttede innbyttere: James Thompson, Lukasz Bejger.

(Vi oppdaterer med den aller viktigste infoen fra kampen.

1: Kampen er i gang.

11: MÅL! United i ledelsen, og det er Ethan Laird som scorer! For en retur fra skaden. Lurer unna Rovers-forsvaret og dunker ballen i mål.

21: MÅL! Debutant Ademipo Odubeko dobler Uniteds ledelse! Keeper ruser ut, og Odubeko runder ham og får satt ballen i mål fra litt skrått hold (og med noen forsvarsspillere delvis i veien). Det er nok ikke det siste vi hører fra Odubeko på dette nivået.

Pause.

46: Andre omgang er i gang.

46: BYTTE: Ethan Laird ut, Harvey Neville (sønn av Phil Neville) inn. Ingen rapporter om noen Laird-skade foreløpig. 45 minutter kan være nok etter skaden han har hatt.

63: MÅL. Blackburn reduserer. Får slått inn fra høyre, og Zimba setter ballen i mål for Rovers.

70: BYTTE: Ben Hockenhull kommer inn for Mark Helm. Blackburn er svært nære en utligning rett etterpå med en dobbeltsjanse, men Carney redder to ganger.

73: Kaptein Mengi med redning på streken etter at Carney (som har vært veldig god de siste minuttene) ble overlistet.

80: MÅL. Samuel Durrant utligner for Blackburn, nok en gang etter innlegg fra høyre.

90: BYTTE: Max Haygarth kommer inn for Connor Stanley. Debutant på dette nivået.

91: Galbraith svært nære ved å avgjøre for United på overtid etter bra Ramazani-forarbeid!