Tapte på straffer

Manchester Uniteds reserver tapte mandag etter straffesparkkonkurranse mot Stockport. Stillingen var 0-0 etter ordinær tid, og Joe Dudgeon ble syndebukken da han bommet på sin straffe.

United sløste med sjansene i denne Manchester Senior Cup-kampen, og da spesielt i andre omgang. Etter 53 minutter spilt ble Lee Martin spilt gjennom av Richard Eckersley, men Lloyd Rigby i Stockport-målet fikk stoppet skuddet. Et drøyt kvarter senere gjorde Rigby en ny god jobb da han fikk slått Frederico Macheda sin sjanse over tverrliggeren.

Etter 90 minutter spilt gikk kampen til straffer. United scorte på sine sju første straffer, men det gjorde også Stockport. Stockport satt også inn sin åttende, mens Joe Dudgeon bommet for Ole Gunnar Solskjærs menn. Reservene gikk dog ikke tomhendte fra kampen, og fikk ett poeng siden det var uavgjort etter ordinær spilletid.

Uniteds lag: Ben Amos, Fabio (Nicky Ajose, 90), Richard Eckersley, Oliver Gill, Joe Dudgeon; Oliver Norwood, Rodrigo Possebon, Davide Petrucci, Lee Martin; Frederico Macheda, Robert Brady (Cameron Stewart, 71).

Kilde: Manutd.com