Solskjær så kvinnelaget avslutte med klar seier

98 scoringer på 20 kamper. Nesten fem mål i snitt, altså.

55 av 60 mulige poeng.

Sju baklengs. Bare ett baklengs på hver tredje kamp i snitt.

Fem spillere med et tosifret antall ligamål.

Et snitt på over 2.000 tilskuere på hver kamp, noe som er glimrende tall.

Det ble også seier mot Brighton, West Ham, Everton og Liverpool fra toppdivisjonen i cuper underveis, og kun et knepent 2-1-tap mot Arsenal i FA-cupkvartfinalen – et Arsenal som til slutt vant toppdivisjonen.

FEIRET LIGASESONGEN: United-spillerne etter lørdagens kamp.

Man kan altså lett fastslå at Casey Stoneys kvinnelag har hatt en fantastisk sesong. Før lørdagens kamp mot Lewes, sesongens siste, fikk hun trofeet som månedens manager for tredje gang denne sesongen.

Så fikk hun se at laget satte Lewes på plass foran 3.702 tilskuere. Blant dem var også Ole Gunnar Solskjær.

I GODT HUMØR: Ole Gunnar Solskjær var i strålende humør ettersom målene rant inn i Uniteds favør lørdag.

Lauren James, som kun spilte fra start grunnet en skade på Mollie Green på oppvarmingen, satte 1-0 tidlig, før Jesse Sigsworth økte til 2-0 like før pause.

Les dybdesak om Lauren James: Stortalentet fikk trene med Arsenal-gutta

Det var forøvrig Sigsworths 18. mål for sesongen. Med det ble hun Uniteds toppscorer.

I 2. omgang økte Leah Galton til 3-0 før Aimee Palmer satte inn 4-0 og Amy Turner økte til 5-0. Da var det ti minutter igjen av kampen – og United jaget to mål til – som ville gitt hundre ligamål totalt på 20 kamper.

Det ble imidlertid «bare» 5-0, men det er vel ingen grunn til å tro at det legger noen demper på festen lørdag kveld.

GØY: Charlie Devlin koste seg sammen med lagkameratene.
RED DEVILS: Kvinnelaget etter 98 mål og 55 av 60 mulige poeng denne sesongen.

Her kan du se alle resultater og kampreferat fra sesongen.

Supporterklubben gratulerer igjen med opprykket og en glimrende sesong.