Snitt, snapp, snute…

…FA Youth Cup-eventyret ettertrykkelig ute. United ble rundspilt av Chelsea og tapte 1-5.

Chelsea var flere hakk bedre enn United og vant fullt fortjent 5-1 i FA Youth Cup. Dermed endte Uniteds finaledrøm i 4.runde.

United stilte forsterket med noen av de beste 18-åringene fra U21-laget, men hverken Timothy Fosu-Mensah, Ro-Shaun Williams eller Marcus Rashford kunne forhindre at United fikk en solid fotballeksjon av de regjerende mesterne fra London.

Holdt United inne

Det var imidlertid ingen av de tre ovennevnte, men keeper Oliver Byrne som gjorde seg mest bemerket de første 20 minuttene. Han holdt United inne i kampen med flere solide redninger det første kvarteret.

Med prominente gjester som Louis van Gaal, Ryan Giggs, Jim Ryan, David Gill og ikke minst Sir Bobby Charlton blant de drøye 1100 skuelystne i Altrincham, skulle rammen vært perfekt for en strålende aften.

Det ble da da også, men desverre for gjestene fra London.

For etter 20 minutter klarte ikke Byrne å stå mot presset lenger. Først reddet han glimrende på en heading etter et innlegg, men på returen var hjelpen fra forsvaret fullstendig fraværende og Ike Ugbo kunne enkelt heade ballen i åpent mål.

Chelsea fortsatte å styre kampen og var minst to hakk bedre enn United. Like før pause fikk United akkurat den scoringen mot som de ikke trengte. Tammy Abraham kom seg fri i 16-meteren og dunket inn 2-0 til gjestene via stolpen.

SJANSELØSE: Marcus Rashford og United hadde ingen mulighet mot Chelsea og tapte 1-5-

Chelsea var også best i 2. omgang, men United fikk imidlertid et lite håp halvveis ut i omgangen.

Etter 66 minutter var forsvarer Charlie Scott på pletten etter en retur fra en corner. Han fikk stjernetreff fra ca 16 meter og ballen suste i mål nede ved stolperoten.

Chelsea slo tilbake

Men Uniteds håp om en utligning forsvant like snart som det hadde kommet.

Bare 45 sekunder etter Scotts redusering var Mason Mount frempå for gjestene. United var svært så ubesluttsomme og lite resolutte i eget forsvar og Mount kunne sette ballen over Byrne fra kloss hold.

Nå hadde ikke United noe å stille opp med og Chelsea lekte deg det siste kvarteret.

Like før slutt fikk Chelsea Jay Dasilva gleden av å gjøre kvelden enda mer forsmedelig for United, da han lobbet ballen elegant over United-keeper Oliver Byrne og i mål.

Likevel var ikke Chelsea ferdige. Mukhtar Ali fastsatte fastsatte sluttresultatet til 5-1 to minutter før slutt, på et tidspunkt der United folengst hadde gitt opp.