Skaffet motstanderen straffespark

Oppdatert 16.15 Men Robbie Brady kunne puste lettet ut til slutt, og Joshua King fikk 35 minutter for Blackburn.

Nottingham Forest 1-2- Hull

Robert Brady startet for Hull og fikk 87 minutter på banen. Han leverte en god kamp for Tigerne, med unntak av at han felte Sharp innenfor egen 16-meter og ga Forest et straffespark som de scoret på. Brady slapp imidlertid unna den verste skuffelsen, ettersom Hull tok en god borteseier.

Ben Amos var ikke i Hulls tropp.

Sheffield United 2-1 Port Vale

John Cofie kom inn som innbytter i det 66. minutt, da Sheffield United avanserte i FA-cupen på dramatisk måte. De lå under 1-0, men to scringer på overtid av Shaun Miller skaffet dem seieren. Cofie bidro med et bra langskudd som skapte noen problemer for keeper, men det var naturligvis Miller som fikk mest oppmerksomhet etter kampen.

Burnley 1-1 Blackburn

Joshua King startet på benken for Blackburn, men kom inn for en for anledningen svak Morten Gamst Pedersen etter 55 minutter. Blackburn gikk opp i ledelsen ved Jordan Rhodes etter 68 minutter, men måtte se seieren glippe i det 90. minutt da Sam Vokes utlignet for Burnley. King viste gode tendenser etter at han kom inn, og skapte ved flere anledninger problemer for Burnley-forsvaret. Det blir spennende å se om han vil kunne spille seg inn i startelleveren til Henning Berg.

Hverken Fabio eller Sean McGinty fikk spilletid for henholdsvis QPR og Carlisle, mens Jesse Lingard ikke var i troppen til Leicester.