Scoret igjen!

OPPDATERT 12/11: Javier Hernandez spilte en nøkkelrolle for Mexico mot Serbia. Les hvordan det gikk med Uniteds representanter under landskampene fredag kveld og natt til lørdag.

Kypros – Skottland 1-2

Darren Fletcher fikk 63 minutters spilletid som sentral midtbane da Skottland beseiret Kypros med 2-1 i privatlandskampen i Larnaca.

Skottenes scoringer kom ved Kenny Miller og Jamie Mackie.

Bosnia & Herzegovina – Portugal 0-0

Portugal, med en selvskreven Nani fra start, fikk med seg et godt utgangspunkt før returen om fem dager etter 0-0 mot Edin Dzeko & Co i kveldens kamp.

Riktignok endte den jevne EM-kvalifiseringskampen i Zenica målløst, men begge lagene hadde flere store muligheter – som de altså ikke klarte å omsette i scoringer.

Gjestenes kanskje største sjanse kom ved Ex-Red Cristiano Ronaldo etter et nydelig angrep regissert Uniteds egen Nani. Et ujevnt gressteppe må imidlertid ta sin del av skylden for at avslutningen gikk et godt stykke til side for mål.

Nani, som tok plass ute på høyrekanten, ble forøvrig kåret til banens beste av Goal.com.

Danmark – Sverige 2-0

Anders Lindegaard var ubenyttet reserve i privatlandskampen mot naboen fra Sverige – der danskene til slutt vant etter scoringer av Bendtner og Krohn-Dehli.

Lindegaard måtte vike plass for Stokes andrekeeper Thomas Sørensen.

Privatlandskampen ble forøvrig avholdt i Parken, København.

Estland – Irland 0-4

Darron Gibson har stort sett gått skadet denne sesongen, men ble likevel tatt ut i den preliminære troppen som i kveld møter Estland til den første av to EM-kvalifiseringskamper.

Den hardtskytende midtbanemannen ble imidlertid funnet for kamprusten til å være med da alvoret virkelig begynte, og han har altså hverken fått plass på banen eller benken i Tallinn.

Kampen endte til slutt med en knusende 4-0-seier til de grønnkledde gjestene, og dermed er irene så godt som klare for EM-sluttspillet i Polen og Ukraina i 2012.

Mexico – Serbia 2-0

Javier Hernandez og Mexico møtte Serbia natt til lørdag, og mexicanerne tok en imponerende seier på hjemmebane. Carlos Salcido skaffet de grønnkledde en drømmestart med sin scoring etter to minutter, med et innlegg fra venstre som gikk rett i mål. Hernandez var veldig nære å få en touch på innlegget, men reprisene viste at han manglet en centimeter eller to.

På den andre scoringen er det uansett liten tvil om at United-spissen var sistemann på ballen. Fem minutter før slutt fikk Mexico straffespark og Chicharito satte den sikkert i mål. Han har nå scoret 24 landslagsmål på 33 kamper.

Serbia måtte klare seg uten Nemanja Vidic, som har takket nei til videre landslagsspill for å i stedet ha fullt fokus på klubblaget.

Paraguay – Ecuador 2-1

Antonio Valencia spilte hele kampen for Ecuador og hadde en målgivende pasning, men klarte ikke å forhindre at hjemmelaget tok de tre poengene. Paraguay scoret to raske mål i begynnelsen av andre omgang, noe som viste seg å bli helt avgjørende. Ecuador fikk sitt trøstemål på overtid, da Valencia fant Joao Roas Mendoza med et innlegg, men det hjalp lite.

Her får du den fullstendige oversikten over alle de forestående landskampene der Manchester United-spillere er representert.