Sunderland 3-0 Millwall

Det var lenge målløst på Stadium of Light i lørdagens eneste Championship-kamp, men Amad Diallo ville det annerledes.

I det 53. minutt fikk han hull på byllen, og Sunderland vant til slutt 3-0.

Lokalavisa er begeistret igjen, og gir Amad karakteren spillerbørsen.

– Det tok ham litt tid før han begynte å påvirke kampen, men igjen var han umulig å stoppe med en gang han gjorde det. Scoret, var delaktig i det andre målet, og satte i gang noen farlige kontringer med godt spill. For en fotballspiller, skriver Phil Smith fra Sunderland Echo.

Sunderland ligger på 10. plass på nivå to, bare ett poeng bak Millwall, men også bare ett poeng bak Ethan Lairds QPR på den viktige sjetteplassen.

Gillingham 0-3 Salford City

Salford City er inne i en skikkelig blindgate, og Neil Wood er under et visst press der nå, men Gillingham sliter enda mer – de ligger nemlig på nedrykksplass, og kan potensielt rykke ned for andre sesong på rad.

Ethan Galbraith har hatt en liten skade, men var tilbake på benken her, og ble byttet inn i det 66. minutt noen minutter etter at Salford City hadde scoret sitt andre mål.

Salford City er nå like bak playoff i League Two.

ethangalbraith081022j
KOM INNPÅ: Ethan Galbraith.

Stoke City 2-1 Nottingham Forest

Bare en treningskamp, men vi tar den med likevel. Dean Henderson spilte førsteomgangen for Forest, som ledet 1-0 til pause, så vår mann holdt nullen.

Stoke skal ha hatt noen sjanser, men ikke noe som ga Henderson problemer.

Nottingham Post gir ham karakteren på spillerbørsen.

Nottingham Forest v Liverpool FC - Premier League
TAPTE: Dean Hendersons Nottingham Forest – men de ledet da United-keeperen ble byttet ut.

Andre:

• Charlie Wellens mistet Oldham-plassen etter managerskiftet i høst, og har stort sett vært helt ute av kamptroppene. Det var han også i lørdagens kamp mot Solihull, hvor Oldham tapte igjen.
  • Dermot Mee var ikke i Altrinchams tropp mot Southend. Altrincham klarte et sterkt 2-2-resultat på Roots Hall.