Rossi-mål i tap mot Port Vale

En god Giuseppe Rossi kunne ikke forhindre at reservene tapte 2-3 mot Port Vale i en underholdende kamp på Vale Park.

Kampen måtte utsettes i ti minutter på grunn av uventet stor publikumstilstrømming, men da de 7.103 tilskuerne endelig hadde fått satt seg ned fikk de valuta for inngangspengene omtrent umiddelbart. For bare 16 minutter inn i kampen hadde hjemmelaget allerede sikret seg en 3-0 ledelse!

Kampens første mål kom allerede etter to minutter da den tidligere United-skolegutten Danny Whitaker sendte i vei et skudd fra 20 meter som gikk over og inn bak Ron-Robert Zieler i Uniteds mål. Vel ti minutter senere kom mål nummer to da Luke Rodgers sendte i vei et uttagbart skudd – og først like etter denne kalddusj nummer to klarte bortelaget å skape sin første store sjanse da keeper Joe Anyon reddet glimrende et forsøk fra gode Fraizer Campbell.

I stedet for redusering satte Port Vale umiddelbart i gang en kontring der Shane Tudor vrikket og vendte seg forbi Uniteds forsvar før ballen for tredje gang på vel et kvarter forsvant inn bak vår tyske keeper.

Tremålstap er ikke noe å ta med seg hjem til Manchester så tyve minutter ut i kampen ordnet Giuseppe Rossi kveldens første reduseringsmål da han utfordret forsvaret og plasserte ballen på kjent og kontrollert vis til side for keeper. Samme Rossi var også mannen bak Uniteds andre og dessverre siste mål for kvelden da han spilte gjennom spissmakker Campbell på intelligent manér – og Campbell gjorde for United det han til stadighet gjorde for Antwerpen forrige sesong: score på sine sjanser.

Andre omgang ble ikke overraskende mindre innholdsrik.

Uniteds lag: Ron-Robert Zieler