Rolig helg for de utlånte

Sam Johnstone og Andreas Pereira i aksjon.

Uniteds kamp mot WBA er det viktigste denne helgen, selvsagt, men noen av våre utlånte har også vært i aksjon.

Aston Villa 1-0 Leeds United

Sam Johnstone spilte som vanlig hele kampen for Aston Villa, og denne gangen ble det en 1-0-seier mot fryktelige Leeds United.

Han holdt nullen igjen, men denne gangen var det etter en rolig kveld på jobben, ifølge Birmingham Mail.

LES OGSÅ: Imponerte fremfor Prins William

Han hadde baré en nevneverdig redning i løpet av kampen, og kunne derfor ikke belønnes med en bedre karakter enn 6.5.

Johnstone har hatt en svært god sesong i Aston Villa, og vil være et av klubbens sterkeste kort når de (etter alt å dømme) må ut i play-off i mai.

Axel Tuanzebe gikk glipp av kampen med skade.

Barcelona 2-1 Valencia

Det ble tap for Valencia i bortebane – uten at det er noen skam i å tape der, spesielt ikke mot et lag som var revansjesugent etter det som skjedde i Roma i midtuka.

Valencia ser fortsatt ut til å klare en topp fire-plassering i La Liga, og altså Champions League-plass neste sesong, men kan søndag kveld miste tredjeplassen til Real Madrid.

Andreas Pereira fikk litt mer enn 20 minutter på Camp Nou, og Valencias reduseringsmål kom i den perioden. Den kom på et straffespark som det ikke var Pereira som skaffet, men vi kan jo likevel tenke oss at vår mann påvirket Valencia positivt uansett – resultatet ble jo Barcelona 0-1 Valencia i den perioden Pereira spilte.

Bildet øverst i denne saken er for øvrig fra en annen kamp mot Barcelona.

Ellers:

  • Dean Hendersons Shrewsbury spilte torsdag 0-0 mot Bradford. Vi omtalte det oppgjøret her.
  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i troppen da Crystal Palace vant 3-2 mot erkerival Brighton. Det skal etter det vi skjønner være en smell som var grunnen til det, og vi får satse på at han er raskt klar til innsats.
  • James Wilson var ikke i Sheffield Uniteds tropp til 1-1-kampen mot Millwall – en kamp Blades trengte å vinne. Håpet om play-off er tynt, men de har fortsatt sjansen.
  • Regan Poole spilte tirsdag klubbfotball for første gang på over to måneder, men det endte med et stygt tap for Northampton. Denne helgen vant de borte mot Bury (som rykket ned), men det var uten Poole i troppen.
  • Det ble ikke spilt kamper for noen av de tre skotske lagene med United-spillere i klubben.