Poengdeling for reservene

Vi fulgte kampen live.

Leicester 0-0 United

Premier League 2
King Power Stadium, 10. apr. 2017

United: Dean Henderson; Charlie Scott, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Demetri Mitchell; Matt Willock (Faustin Makela, 52.), Scott McTominay; Josh Harrop, Devonte Redmond, Indy Boonen (Luca Ercolani, 29.); Kayne Diedrick-Roberts.
Uben.innb.: Kieran O’Hara, Max Dunne, Harry Spratt.

Leicester: Iversen; Pascanau, Wood, Hammond, Moore, Knight, Kapustka, Choudhury, Rubio, Martis, Gordon
Benk: Dewsbury-Hall, Bramley, Kaba Sherif, Ndukwu, Mitchell

LIVE:

90 (+3) Det blåses for siste gang denne kvelden, og lagene må ta til takke med ett poeng hver. Det må være lov å si at dette ikke har vært en kamp som vil sitte friskt i minnet, men United har hatt to debutanter på banen og jevnt over levert en trygg kamp.

89. Dean Henderson spiller sweeper, og er tidlig ute på en ekkel ball i bakrom. Våkent keeperspill av unggutten.

85. Makela, som har vært et friskt pust siden han kom inn, fyrer av fra skrått hold og ballen barberer stolpen på vei ut.

83. Charlie Scott prøver seg på en frekk halv-volley fra drøye 25 meter, men Iversen har god kontroll. Skal ha for forsøket!

81. Vi er inne i de siste ti minuttene, og kampen er fortsatt åpen. United stresser ikke nevneverdig med å flytte spillere opp i banen.

76. Der er United heldige! Klabb og babb i feltet etter en corner, men ballen blir klarert på streken og klarert.

73. McTominay prøver å sette litt fart i United, men sklir i det han fosser fremover.

68. Leicester foretar seg også et bytte, og ut går Uche – inn kommer Ndokwu.

60. Stor mulighet for United, og det er innbytter Makela som fyrer av fra skrått hold og McTominay forlenger ballen, men den går i nettveggen.

59. Gult kort til Leicesters Hammond.

55. Kampens beste mulighet går til Leicester og Josh Gordon, som fyrer av et skudd retning mål, men Axel Tuanzebe er på plass og forlenger ballen over treverket med et hodestøt.

52. Matthew Willock pådrar seg en strekk, og United må gjøre sitt andre bytte. Inn kommer Faustin Makela – nok en debutant for reservene!

45. Lagene har kommet seg tilbake på gressmatta, og andre omgang er underveis. Igjen i garderoben blir Leicesters Martis sittende, og inn kommer Dewsbury-Hall.

45(+2) Da er det pause på King Power Stadium, og lagene går målløse i garderoben. Begge lag har hatt sine perioder i kampen, men det har ikke akkurat vært en omgang for historiebøkene dette.

40. Borthwick-Jackson kan virke noe kamprusten, og kaster seg inn i en håpløs duell han går tapende ut av. Leicester kommer til et brukbart innlegg, men blir ikke noe ut av det.

31. Ercolani starter fint med å blokkere et innleggsforsøk.

28. Boonen lander feil etter et innleggsforsøk, og må byttes ut. Luca Ercolani, en debutant på dette nivået, er spilleren som kommer inn.

27. De siste ti minuttene har United mer og mer tatt kontroll over banespillet, uten å komme til de alt for store sjansene.

17. Harrop får plutselig mye rom i Leicesters boks, men velger avslutning heller enn innlegg. Skuddet går langt over mål.

15. Matthew Willock får kampens første gule kort, i det han tar på seg rollen som håndballspiller for å stoppe en Leicester-overgang. Klar hands, greit gult kort.

13. Mitchell roter bort ballen i farlig posisjon, men avslutningen fra Martis blir for svak.

10. Det svinger frem og tilbake, men United har sett best ut så langt. Tuanzebe er stor – og viser hvorfor Mourinho følger ekstra godt med på han. Boonen angrepsvillig.

2. Scott fyrer av et skudd mot Leicesters mål etter en corner, men ballen går fint over Iversens mål.

0. Kampen på King Power Stadium er i gang!