PSG smadret Montpellier

PSG-toget tøffer videre.

Å vinne med to mål eller mer i Paris blir ikke akkurat en enkel oppgave for Manchester United.

Det tror vi selv de største optimistene blant oss kan si seg enige i.

Onsdag kveld spilte PSG en Ligue 1-kamp mot Montpellier hjemme på Parc des Princes, og Montpellier er ikke noe dårlig fotballag.

De er på sjetteplass i Ligue 1, og er det fjerde beste bortelaget i ligaen.

Likevel endte det 5-1 til PSG.

Tre dødballer

Montpellier var nære ved å score kampens første mål, men Gianluigi Buffon klarte å hindre det.

I stedet ga Laywin Kurzawa hjemmelaget ledelsen da han headet inn et Dani Alves-hjørnespark i kampens 13. minutt.

Kampens andre mål kom også på dødball, da Florent Mollet scoret for bortelaget på frispark etter rundt en halvtime.

Skulle PSG få kamp? Det lå an til uavgjort til pause før Ángel Di María scoret med et vidunderlig frispark rett før omgangens slutt.

BLE ALDRI NOEN SUKSESS I MANCHESTER: Ángel Di María.

20 mål på 19 ligakamper

Det tok en stund før PSG økte ledelsen ytterligere – to ganger puttet de ballen i nettet, men begge gangene annullerte dommerne.

3-1 kom først i det 73. minutt, da Christopher Nkunku headet inn en corner. Da var det vanskelig å se noen vei tilbake for Montpellier. De var riktignok sist på ballen på den neste scoringen, men siden den gikk i eget nett så var det på ingen måte noe som kunne få et comeback til å virke sannsynlig.

Selvmålet ble fremprovosert av Kylian Mbappé, og etter at han ikke ble kreditert det målet, så ble han i det minste kreditert det femte – selv om også det gikk via Montpelliers Hilton.

Mbappé har nå scoret 20 mål på 19 ligakamper denne sesongen. Da blir jo også savnet av Neymar og Cavani mindre.

Slik stilte PSG: Gianluigi Buffon; Thilo Kehrer (Moussa Diaby, 83.), Marquinhos, Presnel Kimpembe, Laywin Kurzawa, Dani Alves (Colin Dagba, 77.), Marco Verratti, Christopher Nkunku, Julian Draxler, Ángel Di María (Maxim Choupo-Moting, 68.), Kylian Mbappé.