– Ingen vonde følelser

OPPDATERT 10.000 fans dukket opp for å se Robin van Persie bli presentert som Fenerbahçe-spiller!

Dermed er det klart at Van Persies tre år lange forhold til Manchester United nå er definitivt over.
£24 millionersmannen som kom fra Arsenal og skjøt sin nye klubb til ligamesterskap i debutsesongen, har formelt signert papirene som knytter ham til Istanbul-klubben Fenerbahçe frem til 2018.

Etterpå sa han følgende:

– Det er ingen vonde følelser fra min side. Sånn er fotballen og livet.  Jeg kunne vel egentlig se at dette kom til å skje også. Jeg hadde en fin stund med United-spillerne dagen før jeg reiste hit til Istanbul. Da så jeg hvordan alle satte pris på tiden min i klubben. Det var viktig for meg.

 

Nederlenderen, som fyller 32 år om tre uker, scoret til sammen 58 mål for United på i alt 105 (89+16) opptredener. Dette gjorde ham til klubbens toppscorer i perioden 2012-2015, foran Wayne Rooney (49) og Javier Hernandez (27). Vi takker Robin van Persie for innsatsen og ønsker ham all mulig lykke til i sitt nye liv som Fenerbahçe-spiller. Under ser vi bilder fra ettermiddagens «signeringsseremoni», det første fra utenfor hans nye hjemmebane, Şükrü Saracoğlu Stadion, og det andre fra inne på stadion hvor 10.000(!) fans var dukket opp for å se sin nye stjernespiller.