– (Nesten) skadefri tropp

På sin ukentlige pressekonferanse på Carrington, opplyste Sir Alex i formiddag at United kan dra til lørdagens kamp på Reebok uten nye skadeproblemer.

Det betyr at samtlige av landslagsspillerne har returnert til treningsfeltet like friske som da de dro avgårde for snart to uker siden.

Også Antonio Valencia, som skadet ankelen under landslagsspill for Ecuador under Copa America-turneringen for to måneder siden, er nå skadefri og tilbake, ifølge Sir Alex.

– Valencia har gjort det veldig, veldig bra, og er derfor med i troppen til morgendagens kamp, sa han til det fremmøtte pressekorpset.

Sesongdebut fra start for Chicharito?

Javier Hernandez, en annen spiller som har hatt sine problemer i sesonginnledningen, er også «fit for fight» etter landslagsoppdrag for Mexico. Med Danny Welbeck ute med skade, kan det dermed ligge til rette for sesongdebut fra start for den målfarlige mexicaneren.

– Joda, Hernandez er frisk igjen. Han spilte en omgang i hver av Mexicos to kamper, og scoret også et mål. At han fikk spille 2×45 minutter er bare ypperlig for ham. Han har også trent veldig bra, så han er klar. Vår eneste bekymring for ham var den lange hvileperioden han fikk behov for etter hjernerystelsen i USA. Men bortsett fra det har han vært ok.

Også Rio Ferdinand er skadefri, men vil, om vi tolker manageren riktig, i beste fall måtte nøye seg med en plass på innbytterbenken mot Bolton.

– Han er tilgjengelig for spill, men på den annen side er det ingen i backfireren som fortjener å bli vraket. Det innebærer at jeg neppe kommer til å foreta noe særlig med endringer i laguttaket, opplyste han.

Godt nytt for Welbeck

Gledelig nok kunne manageren også fortelle at Danny Welbecks strekkskade ikke sitter så dypt som man først trodde.

– Danny gjør gode fremskritt. Skaden er mindre alvorlig enn vi antok til å begynne med, så han bør være tilbake i trening allerede i neste uke.

Ellers er det klart at Nemanja Vidic fortsatt er ute med skade, og det samme gjelder Rafael da Silva. Mens førstnevnte fortsatt er et par uker unna med strekk i låret, må Rafael belage seg på ytterligere seks til syv uker på sidelinjen etter skulderoperasjonen.