pereira170522

Nest sist på mål i feil ende av banen

I forrige serierunde tapte Flamengo på hjemmebane mot bunnlaget Fortaleza, etter en skuffende forestilling hjemme på Maracanã.

Natt til torsdag spilte Flamengo igjen, denne gangen borte mot Bragantino, og igjen så spilte Andreas Pereira hele kampen for Flamengo.

Kampens eneste mål kom i det 17. minutt da Luan Cândido headet ballen i mål fra en dødball som hadde blitt stusset videre av Pereira da han prøvde å stoppe innlegget – trolig mer uflaks enn udyktighet.

Pereira hadde noen ikke altfor gode skuddforsøk i løpet av kampen, og han vant også et straffespark som dessverre for Pereira og Flamengo ble stoppet etter at videodommerne hadde sett nærmere på situasjonen.

Målscorer Cândido ble utvist med 20 minutter igjen på kampuret, uten at Flamengo klarte å utnytte det overtallet, og det endte dermed 1-0 til hjemmelaget.

Flamengo står med bare tre seiere etter ti kamper, og ligger nede på 14. plass etter nattas kamper (Bragantino gikk forbi, og er nå oppe på 11. plass), men avstanden opp til toppen er ikke avskrekkende i en foreløpig svært jevn brasiliansk serie.