Marcus Rashford har snakket om Chong, Garner, Gomes, Greenwood og Tuanzebe

Den lokale spissen har snakket om de fem ungguttene som var med på sesongoppkjøringen.

Marcus Rashford ble av mange ordentlig kjent etter kampen mot Midtjylland for tre og et halvt år siden. Nå har han troa på at flere unge spillere kan slå igjennom på Old Trafford.

I et intervju på klubbens hjemmeside har den hurtige angrepsspilleren snakket om de unge og lovende spillerne.

Tahith Chong

– Chongy er en veldig spennende spiller når han har ballen i beina. Jeg har sett han spille for akademiet og han kan plage en forsvarsspiller gjennom samtlige 90 minutter. Vi husker alle treningskampen mot Milan i sommer da han var veldig god og var giret på å vise seg frem den tiden han var på banen. Det er akkurat det man vil se.

TATT STORE STEG: Tahith Chong har imponert stort i sommer.

James Garner

– Jimmy er veldig voksen til tross for alderen. Da jeg begynte å spille for førstelaget var jeg like gammel som han er nå, men jeg var nok ikke like voksen i måten jeg spilte på. Han spiller på midtbanen og må derfor modnes raskt. Jeg mener han er en veldig god spiller og vil se at han og de andre vokser og blir Manchester United-spillere.

MODEN: Marcus Rashford mener James Garner en moden spiller til tross for sin unge alder.

Angel Gomes

– Angel har vært i systemet lenge og blir sett på som en av de mest spennende spillerene. Det har antageligvis tatt litt lengre tid enn det han forventet (å komme dit han er i dag). Han er nok lavere enn alle han spiller mot, men han er en smart gutt og kan manipulere kroppen til å komme i gode posisjoner, uten å nødvendigvis bruke den fysiske siden av spillet.

HET: Angel Gomes er et naturlig balltalent og vil få muligheter denne sesongen.

Mason Greenwood

– Mason er en litt rolig type. Han bare elsker å spille fotball. Jeg tenker alltid for meg selv at han ikke trenger å få så mye informasjon. Du tenger bare å gi han et par beskjeder og så kan du la han spille sitt spill.

PÅ ALLES LEPPER: Mason Greenwood har scoret to mål for United i sommer, og han fikk også noen minutter på banen mot Chelsea i serieåpningen. 

Axel Tuanzebe

– Jeg synes ikke det er overraskende å se hvordan han har utviklet seg. Vi to har spilt sammen siden vi var guttunger og jeg husker da vi var 16/17 år gamle var han den vanskeligste å spille mot, uavhengig om det var i trening eller kampsituasjon. Jeg har alltid hatt troen på han og det er morsomt å se hvor bra det har gått.

KAN FÅ MULIGHETEN: Harry Magurie og Victor Lindelöf er foran Axel Tuanzebe i køen, men bak de to er det helt åpent og unggutten har en god sjanse til å mye spilletid denne sesongen.