– Jeg visste det ville bli mål idet Martial tok imot ballen

Andreas Pereira snakket med MUTV etter kampen mot Burnley.

Andreas Pereira har fått en del ros for innsatsen sin i de to siste kampene, og spilte igjen en avgjørende rolle mot Burnley.

Brasilianeren er godt fornøyd med at United klarte å følge opp Newcastle-seieren med tre nye poeng.

– Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp på en vanskelig stadion her, og det var viktig å fortsette [med seier] etter seieren mot Newcastle. Det var en god test for oss, og vi gjorde det godt, sa han i et intervju med MUTV etter kampen.

– Vi vet at de spiller veldig direkte, og mye i lufta, og det er veldig tøft å spille her, men vi viste god mentalitet, og da vi hadde ballen så holdt vi den nede på bakken og spilte godt, så jeg synes vi gjorde det veldig godt.

SYNES UNITED GJORDE DET VELDIG GODT: Andreas Pereira.

United holdt nullen i ligaen for første gang siden midten av september, og Pereira var godt fornøyd med forsvarsarbeidet som ble vist av United på Turf Moor.

– Ja, det var viktig å holde nullen, og jeg synes forsvaret – og midtbanen også – gjorde det veldig godt. De var veldig rolige, og kontrollerte kampen for oss, noe som gjorde det enklere på topp.

Pereira hadde forarbeidet til det første målet da han vant ballen på siden – kanskje kampens mest avgjørende øyeblikk.

– Jeg presset venstrebacken, og da jeg fikk tak i ballen så så jeg Anthony umiddelbart, og da jeg slo pasningen visste jeg at det ville bli mål idet han mottok ballen. Anthony er i veldig god form, Marcus også, så en vet at når en får snudd seg og spilt til dem, så vet en at det vil bli en sjanse eller et mål. Jeg er veldig glad på deres vegne.

I GOD FORM: Marcus Rashford og Anthony Martial.

MUTV-reporter Stewart Gardner påpekte videre at Burnley egentlig bare tvang David de Gea til å gjøre én redning.

– Ja, han gjorde én god redning, men vi dominerte. Vi kjente deres styrker, og visste at vi måtte presse dem. Da vi hadde ballen så prøvde vi å beholde den, og ikke la dem vokse seg inn i kampen.

– Selvtilliten vår er høy, og vi må bare fortsette slik. Vi må være ydmyke, og fortsette å jobbe hardt, og holde dette momentumet gående, og forhåpentligvis kan vi på første nyttårsdag – min bursdag – sikre oss seieren [mot Arsenal], smilte Pereira.