laird261222

Imponerte for QPR

Sju av Uniteds utlånte var i aksjon denne helga.

Nottingham Forest 2-0 Leicester City

Nottingham Forest vant komfortabelt, og har nå fått litt avstand ned til nedrykksplassene.

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Forest, og han hadde egentlig ganske lite å gjøre, men gjorde jobben sin de gangene han måtte i aksjon. Nottingham Post gir ham karakteren 7.

De skriver dog at det var bekymringsfullt å se ham slite litt med en skade i sluttminuttene. Semifinalene mot United kommer han uansett ikke til å spille i, så spesielt relevant for United er det nok ikke.

Høydepunktene:

Bristol City 4-2 Birmingham City

Birmingham luktet en stund på playoff, og ting så lyst ut, men etter fire tap på rad (og én seier på de siste åtte kampene), så virker ikke det spesielt realistisk nå for Blues.

Lørdag tapte de på Ashton Gate.

Hannibal Mejbri startet på benken, men kom inn det 74. minutt på stillingen 4-1 til Bristol City. Birmingham reduserte én gang, men det ble uansett tap.

Den korte tiden på banen bidrar til at Hannibal bare får karakteren 5,5 på spillerbørsen til Birmingham Mail, og avisa beskriver ham som energisk og engasjert.

hannibal020123
IKKE I FORM: Hannibals Birmingham.

Preston North End 0-4 Norwich City

Preston-manager Ryan Lowe prøvde seg med Álvaro Fernández på benken fra start denne gangen, men hadde ikke noe hell med det. I det 28. minutt scoret Norwich kampens tredje mål, og da hadde ikke Lowe noe annet valg enn å gjøre endringer, og Fernández kom inn i det 30. minutt.

Det gikk bedre for Preston etter det, og i Fernández skal ha gitt hjemmelitt litt positivitet og energi, men det ble et 0-4-tap.

Fernández ble lurt i forkant av 0-4-målet, og dermed får han bare karakteren 5 på spillerbørsen til lancs.live.

alvaro070123
KNUST: Álvaro Fernández og Preston North End.

Reading 2-2 Queens Park Rangers

Det stod 2-0 til Reading til pause, men endte uavgjort 2-2 etter et godt comeback av QPR.

Ethan Laird spilte hele kampen for Queens Park Rangers.

Laird skal ha spilt godt, og lokalavisa West London Sport gir Laird karakteren på spillerbørsen.

QPR-podkasten W12 Podcast skriver at Laird hadde en glimrende andreomgang.

Sunderland 1-3 Swansea City

Sunderland fikk en vanskelig kamp hjemme mot Swansea etter at de fikk en spiller utvist allerede i kampens 18. minutt.

Det endte med et 1-3-tap hjemme mot Swansea.

Amad Diallo spilte som vanlig fra start for Sunderland, men ble byttet ut i det 83. minutt (stillingen var allerede 1-3).

Det ble ingen kamp for ham, og Sunderland Echo gir ham karakteren 5 på spillerbørsen.

amad041022
TAPTE: Amad Diallo og Sunderland.

Salford City 2-0 Sutton United

To mål i førsteomgangen var nok til å sikre Neil Woods Salford de tre poengene hjemme mot Sutton.

Ethan Galbraith spilte hele kampen, og ut fra det vi har skjønt levert han en OK kamp uten å storspille. Han hadde et skuddforsøk som ble reddet av keeper tidlig i kampen.

Salford City er nå oppe på en femteplass i League Two, og er bare fem poeng bak Northampton på den tredje direkte opprykksplassen – og Salford har spilt én færre kamp enn «Cobblers».

Salford City v Northampton Town - Sky Bet League Two
VANT: Ethan Galbraith og Salford.

Hibernian 2-2 Dundee United

Will Fish ble kastet inn fra start på høyreback i Edinburgh-derbyet helt i starten av januar, og det gikk ikke så bra, men i denne kampen spilte han fra start i favorittposisjonen, nemlig som midtstopper.

Han ble byttet ut i det 64. minutt forbi Hibernian jaktet utligningsmål, og på overtid kom den utligningen.

Edinburgh Evening News gir Fish karakteren 5 på børsen. De skriver at han ikke imponerte, og at han var en del av en kaotisk defensiv forestilling fra Hibs – men journalist Craig Fowler legger til at Fish ikke var verstemann i grønt og hvitt.

Manchester United Training Session
FIKK STARTE IGJEN: Will Fish.

Andre:

• Alex Telles er fortsatt skadet, og kunne ikke gjøre noe for å forhindre Girona i å vinne 2-1 mot Sevilla.
  • Eric Bailly er fortsatt suspendert etter sitt røde kort i cupen, og gikk glipp av Marseilles 3-1-seier hjemme mot Lorient.