– Ighalo blir med til Chelsea

Odion Ighalo er ikke med på Uniteds treningsleir til Marbella, da det var usikkerhet rundt om han enkelt kunne returnere til England igjen etter at han nylig var i Kina.

Det betyr at han i stedet trener for fullt i England.

Det betyr også at han ikke har fått trent med resten av United-troppen.

Men Ole Gunnar Solskjær bekreftet tirsdag at den nigerianske spissen kommer til å være med i troppen som møter Chelsea neste mandag.

– Ja, Odion kommer til å reise med oss.

– Vi får se hvordan den fysiske treningen hans går denne uka, men jeg tror vi kommer til å se en spiller som er i god form. Vi vil integrere ham i gruppa så fort som mulig, og han er selvsagt også desperat etter å få spille, sier Solskjær til manutd.com.

United-manageren var glad for noen varme treningdager på Marbella, spesielt siden uværet har herjet i Manchester-området de siste dagene.

Han la til at neste uke blir en svært, svært viktig uke for Scott McTominay og Axel Tuanzebe, som denne uka hittil har trent for seg selv i Marbella.

– Jeg håper at noen av dem kan trene med resten av troppen igjen før denne uka er omme, men det er neste uke som blir den store uka for dem. Forhåpentligvis kan vi snart få dem utpå igjen med en drakt snarlig.

Etter Chelsea skal United møte Club Brugge torsdag 20. februar, Watford 23. februar og så Brugge igjen 27. februar.

Det bør være håp om at noen av dem er tilbake til noen av de kampene.

Ellers har Bruno Fernandes imponert manageren.

– Pasningsstyrken hans, avleveringene, bevegelsesmønsteret hans. Jeg er så glad for å se at han trives. Han er også en av dem som elsker å trene. Den entusiasmen er briljant, sier Solskjær.