Superduoen sikret seier i sluttminuttene

LIVE: Det så ut til å gå mot nok et poengtap, men Zlatan dukket opp og sørget for tre viktige poeng.

Etter 88 minutter spill på Selhurst Park var United på vei mot sitt syvende uavgjortresultat i Premier League, og et 1-1-resultat vi har blitt alt for godt kjent med.

Pogba sendte United i ledelsen like før pause, men Palace utliknet midt i andre omgang, og selv om United var det beste laget, var det mye som tydet på at det nok en gang skulle ende med det ene poenget.

Men det er i slike situasjoner man virkelig trenger spillere som tar ansvar, og hva er da bedre enn at superduoen Pogba og Ibrahimovic sikrer seieren? Franskmannen gjør et herlig forarbeid til svensken, som kommer ganske skrått på mål, har en mann ved siden av seg, men får til en flott avslutning i høyre hjørne.

2-1 til United. Tre poeng, og en lettelse for alle spillerne. Uheldigvis vant de andre rivalene i dag, noe som betyr at United fortsatt har seks poeng opp til 4. plassen, men i dag gleder vi oss over en seier som satt svært langt inne!

Vi fulgte kampen live:

90+3: SLUTT! 1-2!
89:
MÅL!!!! 1-2: Zlatan kan ha avgjort dette! Pogba med herlig forarbeid. Zlatan kommer fri på venstresiden, men det er skrått hold og han er under press. Likevel kommer han til avslutning, og den sitter i nettet. Deilig!
87:
BYTTE: Målscoreren McArthur går av. Fraizer Campbell kommer inn.
84:
GULT KORT: Rashford får det gule. Greit nok.
80:
BYTTER: Fryers kommer inn for Lee. Rashford kommer inn for Rooney.
78:
Zlatan setter opp Lingard som avslutter under press, men Hennessey redder igjen.
76:
Stor sjanse for Rojo. Godt slått corner av Rooney som treffer pannebrasken til argentineren, men ballen sniker seg utenfor stolpen.
75:
15 minutter igjen. United har ett bytte igjen og trenger sårt en scoring. Kanskje på tide å gi Rashford muligheten nå.
74: GULT KORT: Pogba får det gule. Høy temperatur nå.
71:
BYTTE: Lingard erstatter Mata.
69:
Nå skjer det mye her. Mata scorer, men målet blir annulert for offside. Mata er ikke i offside, men mulig Rojo er det like før.
68:
United snytt for straffe. Ledley bruker armen til å klarere i en duell med Rojo.
66:
MÅL: 1-1: Delaney hælklakker McArthur alene gjennom feltet. Alene med de Gea er han iskald.
62:
McArthur med en god avslutning fra langt hold. Er på vei mot krysset men vår spanske sisteskanse redder strålende. Palace bedre med nå.
55:
Rolig start på den andre omgangen. United virker å ha ganske grei kontroll. PS: Bortefansen herjer på tribunen!
50:
Bailly har haltet flere ganger. Nå er han ferdigspilt. Darmian kommer inn.
46:
Kampen er i gang igjen. Ledley har erstattet Flamini.

45 +1 : PAUSE 0-1
45+1: MÅL! 0-1: Mata svinger et frispark inn i boksen. Zlatan bryster mot Pogba, via Ward, og fra kloss hold setter franskmannen United i ledelsen like før pause!
45: GULT KORT: Kelly får det gule etter en småstygg takling på Daley Blind.
41: Pogba er frempå igjen! Carrick med en strøken pasning inn mot franskmannen i feltet, som gjør som Rooney og prøver venstrebeinet på volley, men Hennessey redder med beina.
38: GULT KORT: Rojo. Zaha viser glimt av storhet og Rojo kommer alt for seint inn.
37: Kampens første sjanse! Pogba med en lekker pasning inn til Rooney som kommer til en brukbar avslutning med venstrebeinet på volley, men Hennessey er med på notene.
36: Zlatan klemmer til fra distanse og skaffer en corner. Rooney sikter mot Pogba, men det blir dessverre ikke noe skikkelig avlsutning ut av det.
31: United med en rekke feilpasninger de siste minuttene, som er en av grunnene til at Palace nå har klart å etablere et angrepsspill.
29: Chelsea, Liverpool og Tottenham har tatt ledelsen i sine kamper. Her må vi opp i ringa.
23: United med fint angrep. Herrera spiller fri Bailly på høyre. Han prøver å legge ut til Rooney som ligger og lurer midt i feltet, men Palace får klarert.
22: Halvspilt førsteomgang, og det har skjedd svært lite på Selhurst Park. United har mye ball, men presisjon og tempo mangler.
16: Pogba dribler fint og gir til Mata som kommer ned mot dødballinja og legger ut. På bakre kommer Herrera og klemmer til, men avslutningen går skyhøyt over mål.
14: Sir Bobby Charlton er på plass. Kan dette bli dagen der Rooney passerer han på målstatistikken?
12: Pogba prøver lykken fra veldig langt hold, men skuddet går langt over mål.
10: Palace med litt mer ball de siste minuttene, men ingen av lagene har skapt noe ennå.
7: Bailly lå nede en periode, men er på beina igjen. Vi krysser fingrene for at det går bra.
5: Rooney kommer til en heading etter innlegg fra høyre, men den går et stykke over mål. Men United har vært best så langt.
4: United med mye ball innledningsvis. Men foreløpig rolig tempo på det. Virker ikke som Palace er veldig interessert i mye ballinnehav.
2: Lang ball mot Zlatan som lurer på offsidelinja og vinner en corner. På den påfølgende corneren blir Pogba avblåst for holding.
0: Kampen er i gang! Kom igjen nå United!
0: Fantastisk lysshow idet spillerne kommer inn på banen, og flere cheerleadere, men spillerne virker svært fokuserte og ser rett frem!

Fire endringer: Valencia, Mkhitaryan, Martial og Darmian blir erstattet av Bailly, Blind, Rooney og Mata.

United: De Gea, Bailly, Jones, Rojo, Blind, Carrick, Herrera, Pogba, Mata, Zlatan, Rooney.

Benk: Romero, Rashford, Darmian, Fellaini, Schweinsteiger, Lingard, Young.

Palace: Hennessey, Ward, Dann, Delaney, Kelly, McArthur, Flamini, Cabaye, Lee, Zaha, Benteke.

Benk: Speroni, Fryers, Ledley, Husin, Townsend, Wan-Bissaka, Campbell.

20.00: Ifølge flere journalister er fortsatt ikke spillerne på plass på stadion. Pleier vanligvis å ankomme 90 minutter før kampstart, men er fortsatt ikke å se.

Før kampen

Skal United henge med i kampen om topp-4 og holde et ørlite liv i tittelhåpet, bør Crystal Palace beseires på Selhurst Park onsdag kveld.

Henrikh Mkhitaryan pådro seg en skade etter å ha scoret sitt første Premier League mål, og er ikke med til London.

Fra før er Chris Smalling og Luke Shaw på skadelista. Antonio Valencia soner karantene for gule kort.

Onsdag ble det også klart at Anthony Martial også mister oppgjøret.

Eric Bailly var tilbake fra skade mot Zorya, men ble benket i helgen.