– God bedring, Denis!

Lou Macari har meldt seg på i rekken av Denis Laws lykkeønskere.

Som nevnt mandag morgen, ble den 76 år gamle Law lørdag sendt til sykehus etter at han falt om like før flyet han satt i skulle lette med kurs for ferieøyen Menorca. Etter en legesjekk ble det konstatert at han var bra nok til å kunne sendes hjem, men ferien sammen med konen må utsettes til en senere anledning.

I sin spalte i Stoke Sentinel sender Macari sine beste ønsker for rask og god bedring til sin tidligere lagkamerat, mannen han bare fikk gleden av å dele garderobe med i noen få måneder vinteren og våren 1973.

Macari var da en av nykommerne på Old Trafford etter sin overgang fra Celtic, mens Law var på tampen av en strålende karriere og forlot klubben ved sesongslutt. 

MacariL1
LOU MACARI

– Jo, Denis var fortsatt på Old Trafford da jeg ankom, og (manager) Tommy Docherty ga meg faktisk hans berømte 10-er’trøye til debutkampen min… Isteden måtte Denis klare seg med nummer 4. Selv var jeg ikke klar over dette før en ertelysten Denis nevnte det til meg for et års tid siden, forteller Macari i spalten.

– Jeg tenker det var «the Docs» måte å fortelle Denis at det nærmet seg slutten på United-karrieren, og det varte jo heller ikke lenge før han dro til City hvor han senere scoret et velkjent mål for dem, mot sin gamle klubb.

Her snakker Macari naturligvis om hælsparket som senket United på Old Trafford i april 1974.
Det er en gjengs oppfatning at det var den som førte til nedrykket samme vår, men dette er kun en myte. Som følge av resultatene i de øvrige kampene, ville United uansett ha rykket ned.