Går glipp av resten av sesongen

Det er ikke bare Uniteds førstelagsspillere som skader seg for tida.

Demetri Mitchell har hatt mange skader som har ødelagt for utviklingen hans opp gjennom årene – og nå har han problemer igjen.

Han var regnet som et kjempetalent før skadene bremset utviklingen en del, men da han debuterte for United med storspill mot Crystal Palace i siste serierunde av 2016/17-sesongen, så var det igjen mulig å se for seg en fremtid for han i United.

På vårsesongen i fjor ble han utlånt til skotske Hearts, og der slo han til med storspill, og ble banens beste i omtrent annenhver kamp før han fikk en skade som satte ham ut av spill resten av sesongen.

Denne sesongen ville Hearts ha Mitchell tilbake, men han har ikke vært en fullt så stor suksess denne sesongen.

I cupkampen mot Auchinleck Talbot storspilte han med både mål og to målgivende pasninger, men han pådro seg også en skade, og nå har bekreftelsen kommet på at kneskaden setter ham ut av spill resten av sesongen. 

– Det tok noen dager før jeg klarte å la det synke inn, men dessverre vil jeg ikke spille igjen denne sesongen, bekreftet Mitchell på Instagram, og la til at han hadde hatt det veldig godt i Hearts, og ønsket dem videre lykke til med resten av sesongen.

God bedring, Demi!