Første fra start

Ryan Tunnicliffe var eneste United-spiller i aksjon på lørdag, da han spilte sin første kamp fra start for Ipswich.

Birmingham – Ipswich 1-1

Ryan Tunnicliffe var den eneste av Uniteds utlånte spillere som var i aksjon på lørdag, og det var første gang at midtbanespilleren fikk tillit fra start siden sesongstarten. Kampen startet godt for bortelaget, som tok ledelsen etter 25 minutter. Tunnicliffe jobbet hardt hele veien, men femten minutter før slutt var han uheldig og fikk endret retning på et skudd fra Chris Burke, slik at ballen endte i nettet. Fem minutter senere ble Tunnicliffe tatt av banen, og kampen endte 1-1.

Yeovil – Reading 0-1

Sam Johnstone var ikke med i hjemmelagets tropp da Yeovil tapte, og falt ned under nedrykkstreken i Championship. 4 keepere har fått spilletid i løpet av de fem første seriekampene denne sesongen, så kampen om å etablere seg mellom stengene er nok ikke tapt for vår utlånte. Yeovil startet lørdagens kamp sterkt, og kjørte over Reading i de første 45 minuttene. Men, hjemmelaget klarte ikke å holde tempoet opp i andre omgang, og gjestene tok over mer av spiller. Scoringen kom fra straffemerket, da Adam Le Fondre ble felt, og satte straffen i mål.

Brentford – Carlisle 0-0

Reece James var ikke i troppen til Carlisle, da de tok sitt andre poeng for sesongen. James har ikke vært på banen siden 5-1-tapet mot Leyton Orient i sesongåpningen, da han spilte hele kampen. Carlisle sliter i bunn av League One etter å ha tapt med fire mål i alle de tre første kampene sine, og lørdagens uavgjort-resultat mot Brentford var første kamp der de klarte å holde nullen.