«Et problem som Ten Hag vil ønske å fikse før heller enn senere»

AVISRUNDEN: Manchester United imponerte ikke mot Cádiz.

Det var ikke en viktig kamp, så en trenger kanskje ikke å bekymre seg stort over resultatet, men vi har tatt en gjennomgang av hva noen av avisskribentene skriver om Uniteds tap mot Cádiz likevel.

Daniel Orme, Daily Mirror

Etter at han tilsynelatende var på vei bort fra Manchester United i sommer, så endte Aaron Wan-Bissaka til slutt opp med å bli på Old Trafford – en avgjørelse som ikke ser så god ut. Han har bare fått fire minutter med tellende spill før han ble valgt i startelleveren mot Cádiz, og den mangelen på kamptrening var lett å legge merke til.

I løpet av de første par minuttene ble han lett gått forbi, mens den tidligere Crystal Palace-spilleren var ute av posisjon i forbindelse med Cádiz’ andre mål. Om han håper å ta tilbake plassen igjen fra Diogo Dalot, så vil ikke forestillinger som den Wan-Bissaka leverte mot Cádiz være til hjelp.

Mens Wan-Bissaka trolig vil være skuffet over sin del av skylda for Cádiz’ andre mål, så er han helt klart ikke den eneste som har skylda siden flesteparten av de røde djevlene stod igjen høyere i banen da Lozano satte Alex’ pasning i mål.

Bare Leicester og Everton har denne sesongen sluppet inn flere mål fra motstandernes kontringer, et problem som ser ut til å ha fortsatt med Uniteds nest beste. Det gjenstår å se om det handler om Ten Hags stil, eller om det handler om litt mangel på konsentrasjo, men det er et problem som nederlenderen vil ønske å fikse før heller enn senere.

Cadiz CF v Manchester United: Friendly
IMPONERTE IKKE: Aaron Wan-Bissaka.

Alex Young, Evening Standard

Manchester United-manager Erik ten Hag sa før avspark at han hatet treningskamper. Hans mening vil ikke ha endret seg i kveld etter at Cádiz feiet over laget hans.

United er i Spania på en treningsleir midt i sesongen, og gjør med det det beste ut av VM-pausen, men så ut som et lag som ikke har spilt på flere måneder.

Cádiz er dypt nede i nedrykkskampen i La Liga, og har bare scoret ni ganger hele sesongen. I kveld scoret de fire, og var det klart beste laget, til tross for at flere av Uniteds førstelagsspillere var i aksjon.

INGEN FAN AV TRENINGSKAMPER: Erik ten Hag.

Dominic Hogan, Daily Mail

Zidane Iqbal var et navn som var på mange supporteres lepper etter noen imponerende forestillinger under klubbens sesongoppkjøringsturné, og han imponerte onsdag kveld.

Iqbal var dynamisk uten ball, og snarrådig med den. Han tiltrakk seg både taklinger og forsvarsspillere i løpet av førsteomgangen, og hans kvikke føtter sørget for at United fikk straffesparket hvor Martial scoret Uniteds første mål.

I en omgang hvor United dominerte ballinnehavet, men slet med å finne veien gjennom, så var hans evne til å komme i møte mellom linjene, før han spant inn bak, et nøkkelelement i Uniteds progressive tilnærming.

Han startet ved siden av kveldens kaptein, Scott McTominay, og han så ut som en type spiller som minst kan matche McTominays 188 United-kamper for klubben.

SPILTE GODT: Men kanskje Daily Mails mann er litt i overkant optimistisk på Zidane Iqbals vegne likevel?

Dan Bernstein, Goal

Erik ten Hag krevde full fokus i Manchester Uniteds treningskamper midt i sesongen, men fikk ikke det i tapet mot Cádiz.

Manchester United savnet åpenbart forsvarsspillerne som fortsatt er opptatt med landslagsoppdrag i VM i løpet av denne kampen. Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Harry Maguire, Luke Shaw og Tyrell Malacia er blant spillerne som fortsatt er i Qatar, og erstatterene var ikke oppmerksomme nok på farene i en førsteomgang hvor seniorspillere som Victor Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka spilte.

Wan-Bissaka hadde en sjelden sjanse til å imponere Ten Hag i kamp, men så ut som om han foretrakk å se på heller enn å aktivt markere Cádiz-angrepsspillere da det spanske laget tok en tidlig ledelse. Det ser ikke ut til at det er noen vei tilbake til førsteelleveren for Wan-Bissaka.

forsvaret010922
SAVNET: Diogo Dalot (som av en eller annen grunn ikke ble nevnt av Bernstein), Lisandro Martínez og Raphaël Varane.

Samuel Luckhurst, Manchester Evening News

De elleve Manchester United-representantene som fortsatt er med i VM trenger ikke å bekymre seg [for å miste plassen på laget], basert på formen denne startelleveren viste.

United lå under 0-2 etter 13 minutter mot Cádiz, og de spillerne som fikk sin første start under Erik ten Hag kan allerede ha spilt sin siste tellende kamp. De varte bare i én omgang.

Noen av de unge som kom innpå var mer dynamiske enn bortimot alle som startet kampen. Cádiz slo unggutta – som hadde en gjennomsnittsalder på 18-og-et-halvt år – med samme sifre som de slo laget som startet.