Én omgang på Brown

Wes Brown erstattet Sol Campbell i pausen og spilte hele 2. omgang da England vant 1-0 over Østerrike i Wien.

United-forsvareren gjorde en grei jobb den omgangen han spilte, men var heldig som ikke pådro seg straffespark da han holdt igjen hjemmelagets Andreas Ivanschitz.

Brown var kveldens eneste United-innslag, ettersom Wayne Rooney og Owen Hargreaves begge er ute med skade, og Rio Ferdinand fikk fri fordi han er suspendert når Kroatia kommer til Wembley for å spille avgjørende EM-kvalifiseringskamp på førstkommende onsdag.

Det var nettopp med tanke på skjebneoppgjøret mot gruppelederne fra Balkan at engelskmennene fikk stelt istand privatkampen i Wien. Håpet var å finpusse formen for å stille best mulig rustet til et oppgjør laget sannsynligvis vil være helt avhengig av å vinne. Likevel, og til tross for at østerrikerne ble beseiret på eget gress takket være en Peter Crouch-heading på tampen av første omgang, maktet ikke Steve McClarens utvalgte å overbevise en eneste sjel.

Til alt overmål pådro Michael Owen seg en strekk i låret, og mister dermed oppgjøret mot kroatene.

Fotnote: David Beckham var tilbake på høyrekanten etter fire landskamper ute med skade. Og den tidligere United-stjernen markerte seg i den timen han spilte. Blant annet var det hans innoverskrudde corner som resulterte i kampens eneste scoring.