Motstridende meldinger om bud – det skal ha vært samtaler mellom klubbene tirsdag

Vi nærmer oss deadline, og tirsdag kveld meldte Sky Sports News at United har lagt inn et bud på Jadon Sancho verdt opp mot 100 millioner euro (90,8 millioner pund i tirsdagens kurs).

Dette budet har blitt avslått av Dortmund.

United skal ikke ha gitt opp å signere 20-åringen, men tiden vil vise hva som skjer nå som Dortmund angivelig skal ha avslått dette budet.

Sanchos personlige betingelser skal ikke være noe problem, og det virker som om det er det å få Dortmund med på en avtale som er problemet.

BBCs Simon Stone skrev onsdag morgen at Dortmund avslo det siste United-tilbudet for Sancho i løpet av den siste uka (ikke nødvendigvis et formelt bud), og at Dortmund er helt tydelige på at Sancho ikke skal noe sted.

Troverdige Fabrizio Romano skrev tidligere tirsdag at det ikke var kommet noe nytt bud ennå, og at United hadde andre alternativer, men at Sancho fortsatt er Uniteds hovedmål.

Romano med flere skriver at United ikke har lagt inn noe bud – mer om det nederst i saken.

UNITEDS HOVEDMÅL: Jadon Sancho.

The Times: Sancho forventer United-bud, men er også villig til å vente til 2021

Tom Roddy og Paul Hirst skrev tidligere tirsdag i The Times at Jadon Sancho forventer at United kommer til å legge inn et bud på ham i løpet av de neste tre dagene, men at han skal også være villig til å vente til neste sommer med å forflytte seg til Old Trafford om United ikke oppnår enighet med Dortmund før overgangsvinduet stenger.

Han skal være svært lysten på det å spille for United, enten det skjer allerede nå eller i 2021.

Times-journalistene har snakket med kilder som har kjennskap til forhandlingene mellom klubbene, og de kildene mener at det er 50/50% sjanse for at en avtale kommer på plass, selv om Dortmund insisterer på at United ikke kan signere Sancho i dette vinduet siden en ikke kom med et bud på 120 millioner euro (109 millioner pund i dagens kurs) for spilleren innen Dortmunds deadline, altså 10. august. Dortmund skal ha fortalt United at de er villige til å akseptere at deler av summen betales på avdrag.

United skal ikke være villige til å betale mer enn 100 millioner euro (90,8 mill. pund i dagens kurs), og ser også på alternativer som Douglas Costa og Ivan Perisic. Det har også vært diskusjoner med Watford om Ismaïla Sarr, men prislappen på 40 millioner pund hindrer noe i å skje der.

Dette skriver Romano

I etterkant av Sky Sports-nyheten skrev Romano at Dortmund under forrige kontakt med United gjentok at de ikke kommer til å godta mindre enn den tidligere nevnte summen på 120 millioner euro, og at de fortsatt er overbeviste om at de kommer til å beholde Sancho. Han skrev i tillegg at United var klare til å legge inn et bud på 90 millioner euro (81,8 mill. pund i dagens kurs), altså nesten 10 millioner pund mindre enn det Sky Sports rapporterte om, men at en ble informert om at Dortmund ikke ville godta det, og derfor ble det ikke noe bud.

Romano utdyper mer i denne Guardian-saken.

Der skriver han at Dortmund og United hadde diskusjoner tirsdag, og at United der ble informert om at det er poengløst å by mindre enn 120 millioner euro for Sancho.

Jan Åge Fjørtoft skriver ellers på Twitter at han har blitt informert om at det ikke har kommet noe bud ennå.