– Det blir en magisk opplevelse

Neil Warnock gleder seg til å få den regjerende ligamesteren på besøk.

Queens Park Rangers har allerede vertet lag som Chelsea og Manchester City hjemme på Loftus Road, men London-lagets manager er likevel ikke i tvil om at det er den forestående kampen mot Manchester United som er et av sesongens absolutte høydepunkter.

– Ja, på vei til stadion kommer fansen til å tenke på spillere som Rooney, Giggs og Ferdinand, og da kommer de nok til å klype seg selv i armen, uttaler manageren i et intervju med klubbens hjemmesider.

– Dette er en magisk kamp – rett og slett veldig appetitlig, sier Warnock videre.

63-åringen fra Sheffield må klare seg uten flere nøkkelspillere søndag formiddag, men også Sir Alex Ferguson har sine skadeproblemer å stri med.

Skotten må nemlig mønstre et lag uten Nemanja Vidic, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Michael Owen og Javier Hernandez. Warnock avfeier imidlertid at Uniteds skadeproblemer gjør at søndag er et gunstig tidspunkt å skulle møte Fergies disipler.

– Det finnes ingen gunstige tidspunkter å møte Sir Alex Ferguson sitt lag på! Selv om de har en rekke gode spillere ute på skadelistene, kommer de til å stille med et lag av ypperste kvalitet på søndag.

– Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde et sånt problem selv, fleiper QPR-manageren, som tilsynelatende ønsker seg bredden i United-troppen til jul.