– Det var flaut…

Roy Keane angrer på ekskluderingen av United-legender på sitt drømmelag bestående av tidligere United-lagkamerater.

Roy Keane og hans ergeste rival, Patrick Vieira, spilte i desember i fjor inn en dokumentar for britiske ITV 4.

I dokumentaren som fikk tittelen «Keane and Vieira – Best of Enemies», fikk de to mitbaneterrierene en oppgave om å komponere sin favorittstartoppstilling bestående av tidligere lagkamerater i sine respektive klubber – Manchester United i Keanes tilfelle, og Arsenal i Vieiras tilfelle.

Roy Keane inkluderte ingen av United-legendene Paul Scholes, Ryan Giggs, Phil og Gary Neville og Nicky Butt.

I stedet fant han plass til Jaap Stam, Paul Ince, David Beckham og Ruud van Nistelrooy – som alle, i likhet med Keane, havnet i klammeri med Sir Alex Ferguson – uten at det trenger å være av betydning.

– Det programmet er noe jeg ikke er helt fornøyd meg. Uansett om folk liket det eller ikke, så følte jeg et ubehag ved å plukke min favoritt-11er, sa Keane ifølge Daily Mail.

– Det var flaut å utelate noen spillere. Jeg følte jeg meg respektlaus overfor lagkameratene mine. Og om du hadde bedd meg gjøre det samme igjen, vel, først og fremst så hadde jeg ikke gjort det. Men om ville ha gjort det, hadde det nok vært tre-fire endringer, la han til.

Her er drømme-11-eren til Keane: Peter Schmeichel, Paul Parker, Gary Pallister, Jaap Stam, Denis Irwin, David Beckham, Paul Ince, Roy Keane, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona og Ruud Van Nistelrooy.

EKSKLUDERT: Ingen av denne gjengen fikk en plass på Roy Keanes drømmelag.
EKSKLUDERT: Ingen av denne gjengen fikk en plass på Roy Keanes drømmelag.

Hva synes du om laget til Roy Keane?