– Det er uvirkelig, egentlig

22 år gamle Lizzie Arnot ble historisk for det nyoppstartede kvinnelaget.

Det var den første kampen siden 2005.

Det var Liverpool fra divisjonen over.

Det var bortebane.

Det var et splitter nytt lag som skulle vise seg frem etter seks uker med trening sammen.

Men de klarte det.

De var best og vant til slutt fortjent.

Og skotske Lizzie Arnot ble den største helten da hun avgjorde ligacupkampen mot erkerivalen sju minutter før full tid. Kaptein Alex Greenwood kombinerte flott på venstresiden, skaffet seg rom, la inn i feltet og på bakerste stolpe kunne Arnot dytte ballen i tomt bur.

Se målet her.

– Det er uvirkelig, egentlig. Det handlet om å være på rett sted til rett tid.

Hun var aldri i tvil da United spurte henne om å ta turen sørover fra Hibernian i sommer, en tur hun tok sammen med Kirsty Smith som var høyreback mot Liverpool.

– Dette er en enorm ære. Det er en drøm som blir til virkelighet (å få spille for United).

– Det var også viktig å få den første seieren. Vi har fortsatt ting å jobbe med og lære. Vi har jo kun vært sammen i seks uker, men vi kan ta med oss mye positivt fra denne kampen, fortsatte hun.

Trener Casey Stoney fullroste den matchavgjørende høyrevingen.

– Hun er en fantastisk jente. Innsatsen hennes på trening er ikke til å tro og hun fikk belønningen sin i dag, sier hun til BBC.

Kunne vært hos City…

Historien kunne imidlertid vært helt annerledes.

Arnot var egentlig enig med giganten Manchester City om en overgang dit, da korsbåndet røk og hun ble satt ut av spill i 14 måneder.

Dermed røk overgangen.

– Jeg tenkte: «Hvorfor skjedde dette nå?». Det var en stor smell, og en av de tøffeste tingene jeg har opplevd. Samtidig kan man ikke dvele ved det. Hvis man tenker for mye på hva som kunne skjedd så blir det bare verre, har hun sagt i intervju avisa Scotsman.

Da hun først kom tilbake ble det 12 mål på åtte kamper, og det selv om hun kun var innbytter i de første tre.

Kronen på verket kom dagen etter at United-gutta tapte mot Chelsea i FA-cupfinalen. Da scoret hun nemlig fem av målene i en 9-0-seier (!!) i den skotske cupfinalen.

– Hennes evne til å utfordre motstandere vil bli veldig spennende og underholdende å følge, sa trener Stoney til manutd.com tidligere i sommer.

Ny kamp lørdag

Måtte suksessen bare fortsette, og med seier mot Liverpool fra divisjonen over så er det lov å håpe på en vellykket sesong for kvinnelaget.

Neste kamp spilles også i ligacupen, hjemme mot Reading i Leigh Sports Village kommende lørdag. Ligastarten spilles 9. september mot Aston Villa.

United arbeider for å få på plass busstransport til hjemmekampene, men Supporterklubben vil varsle om dette når vi med sikkerhet kjenner flere detaljer.

Se komplett oppsett og kamper her. (ligger også i menyen)