De utlånte (oppdatert): Nick Powell debuterte for Wigan lørdag. Les hvordan helgen var for de utlånte.

Ryan Tunnicliffe, Nick Powell og Bébé har alle vært i aksjon i helgen – kun én av dem kunne juble for poeng.

Her kan du oppdatere deg på hvordan Uniteds leiesoldater gjør det for sin respektive utlånsklubber.

Ipswich 3-1 Middlesbrough (Ryan Tunnicliffe)

Ryan Tunnicliffe startet nok en gang for Ipswich da Middlesbrough ble slått 3-1 lørdag. Den utlånte Manchester United-spilleren var på banen i 84 minutter før han ble erstattet av Jay Tabb, og var med på å snu 0-1 til 2-1. Albert Adomah sendte bortelaget i ledelsen, før Ipswich’ McGoldrick og Chambers snudde kampen med sine scoringer etter henholdsvis 34 og 57 minutter. Etter at Tunnicliffe hadde forlatt banen økte David McGoldrick til 3-1 med sin andre scoring for dagen. Dette var Ipswich’ andre seier for sesongen, og laget ligger i skrivende stund på 15. plass med syv poeng etter seks kamper.

Leicester 2-0 Wigan (Nick Powell)

Det ble spekulert i om Nick Powells utlån til Wigan var det som gjorde at The Latics kunne slippe McCarthy til Everton, slik at United kunne hente Fellaini fra Goodison Park. Uansett er det viktig for den talentfulle unggutten å få spilletid, og lørdag fikk han sin debut for Wigan. Unggutten erstattet Róger Espinoza på stillingen 1-0 til Leicester etter 56 minutter, men klarte ikke å forhindre at David Nugent fastsatte sluttresultatet til 2-0 med sin scoring ti minutter før slutt. En litt morsom anekdote var at 19-åringen fikk sitte på benken sammen med fire Mc’er; McCann, McClean, McArthur og McManaman. Powell var, sammen med McManaman, innblandet i Wigans første dobbelbytte, en klar og tydelig indikasjon på at midtbanespilleren ikke er langt unna førsteelleveren.

Sheffield Wednesday 1-1 Yeovil (Sam Johnstone)

Manchester Uniteds unge, utlånte sisteskanse, Sam Johnstone, var ikke med da Yeovil fikk med seg ett poeng fra bortekampen mot Sheffield Wednesday lørdag. Wayne Hennessey var mannen som tok plass mellom stengene, og fire keepere har fått sjansen så langt denne sesongen. Det er med andre ord hard kamp om plassen for den utlånte målvakten. Hjemmelaget tok ledelsen ved Atdhe Nuhiu, og vondt ble til verre da Byron Webster ble utvist et drøyt kvarter senere. I andre omgang klarte likevel timannssterke Yeovil å slå tilbake, og Joe Ralls sikret ett poeng for gjestene.

Carlisle United 1-0 Sheffield United (Reece James)

Nok en gang var Reece James utelatt fra troppen da Carlisle United tok tre viktige poeng hjemme mot Sheffield United lørdag. Matt Robson sikret hjemmelaget alle tre poengene med sin scoring etter 53 minutter. Dette var vertenes første seier for sesongen, og de klatret dermed både over streken og forbi Sheffield United. Fire lag rykker ned fra League One, og det var derfor særdeles viktig å opprettholde kontakten med trygg grunn.

Benfica 3-1 Paços de Ferreira (Bébé)

I 2010 signerte Sir Alex Ferguson en portugisisk spiller usett for nesten 70 millioner kroner – nemlig Bébé. Mens noen river seg i håret over avgjørelsen, ler andre av den hårreisende høye summen som ble spyttet ut på spilleren som enda ikke har slått gjennom i United. Muligens er det også noen som fortsatt har tro på at 23-åringen skal slå gjennom i Manchester United. Lørdag spilte Bébé nitti minutter da laget hans oppskriftsmessig tapte 3-1 borte mot Benfica. Enzo Pérez sendte hjemmelaget i føringen allerede etter fem minutter, før Ezequiel Garay doblet ledelsen etter 23 minutter. Paços de Ferreira reduserte ved Rúben Ribeiro etter 50 minutter, men midtstopper Ezequiel Garay scoret for andre kun to minutter senere og dermed endte det med 3-1-tap for Bébé & co som ligger gi bunnen av Liga Zon Sagres med null poeng.

NEC 3-3 Feyenoord (Marnick Vermijl)

Denne helgen fikk to United-belgiere mye oppmerksomhet da de fikk sin Premier League-debut for Manchester United. Fellaini og Januzaj var ikke de eneste United-belgierne som var involvert i helgen – Marnick Vermijl spilte hele kampen for Nec Nijmegen i den målrike kampen mot Feyenoord. Bortelaget tok ledelsen ved Lex Immers etter 26 minutter, men Samuel Stefanik utlignet kun fire minutter senere. I andre omgang havnet Vermijl og NEC Nijmegen under igjen da Jean-Paul Boëtius sendte Feyenoord foran, men nok en gang slo NEC tilbake umiddelbart, denne gangen ved Victor Pálsson. Da Samuel Stefanik scoret sitt andre mål for dagen et kvarter før slutt, men Bruno Martins Indi utlignet for overtid, og dermed står NEC fortsatt uten seiere på de seks første kampene i nederlandske Eresdivisie.

Real Zaragoza 3-0 Tenerife (Ángelo Henríquez)

Den talentfulle unggutten Ángelo Henríquez spilte 85 minutter da Real Zaragoza tok en viktig trepoenger hjemme mot Tenerife lørdag. Henríquez lag har startet sesongen meget svakt etter nedrykket fra øverste divisjon i fjor. Mange hadde forventet at Zaragoza skulle kjempe på øvre halvdel i Segunda División, men før kampen mot Tenerife sto laget bokført med to uavgjort og to tap på de første fire kampene – identisk med lørdagens motstander. Etter at det sto målløst til pause gjorde hjemmelaget to bytter som fikk umiddelbar suksess. Víctor Rodríguez sendte hjemmelaget i føringen etter bare fem minutter på banen, før Paco Montañes doblet ledelsen etter 62 minutter. Kun fire minutter senere scoret Rodríguez sitt andre for dagen, og dermed forble alle tre poengene på Estadio de la Romareda. Neste motstander for Henríquez & co er Real Madrid Castilla førstkommende lørdag, og det gjenstår å se om Henríquez får fornyet tillit av manager Paco Herrera.

Antwerp 1-0 Lommel United (Davide Petrucci)

Royal Antwerp har fått en brukbar start på sesongen, og søndag tok de en ny trepoenger hjemme mot dumpekandidaten Lommel United. Davide Petrucci startet kampen for Antwerp, men ble byttet ut etter 53 minutter til fordel for den 165 cm høye, tyrkisk-belgiske midtbanespilleren Emrullah Güvenc. Fra sidelinjen fikk Petrucci se sin nederlandske lagkamerat, Sandro Calabro, avgjøre med sin scoring etter 66 minutter. Jimmy Floyd Hasselbainks gutter klatret dermed til 5. plass på tabellen. Førstkommende søndag møter Petrucci & co nok en dumpekandidat når de reiser til Stade de la Cité de l’Oie i håp om å ta tre nye poeng mot Visé.