Chong, Garner og Gomes mot Palace?

De tre var ikke med da U23-laget spilte kamp mandag kveld.

United kommer sannsynligvis til å mangle flere av de normale førstelagsspillerne mot Crystal Palace onsdag kveld.

Nemanja Matic skadet seg før søndagens kamp mot Liverpool. Ander Herrera, Juan Mata, Jesse Lingard og Marcus Rashford slet alle i løpet av kampen, og fra før av er det kjent at Anthony Martial ikke rakk den kampen.

Det åpner for noen av unggutta, i alle fall for at de får en plass i troppen eller kanskje også på benken.

Stod over

Uniteds U23-lag møtte mandag kveld Reading i kvartfinalen av Premier League International Cup, og da lagoppstillingene ble kjent var verken Tahith Chong, James Garner eller Angel Gomes med der.

Alle tre har vært i noen av Solskjærs førstelagstropper tidligere, og dermed kan det hende at de også er aktuelle onsdag. Chong spilte mot Reading i FA-cupen, Gomes spilte mot Huddersfield, men Garner satt på benken mot Reading.

Mason Greenwood var heller ikke med mandag, men var nylig ute med skade. Ole Gunnar Solskjær sa før Chelsea-kampen at han var ute i et par uker. Det er derfor høyst usikkert om han er aktuell mot Palace.

Tapte i kvartfinalen

De resterende U23-spillerne tapte forresten 3-1 i cupkvartfinalen mot Reading. En keepertabbe, et skudd via en forsvarer og en billig straffe ga tre baklengsmål, og United klarte selv bare å score via en billig straffe. Dermed ble det tap for det unge U23-laget.

U23: United 1-3 (1-2) Reading

Premier League International Cup
Kvartfinale
Leigh Sports Village, 25. feb. 2019

0-1 Loader (13), 0-2 Loader (27), 1-2 Levitt (str.41), 1-3 Loader (str.79)

United: Matej Kovar – Lee O’Connor, Luca Ercolani, Di’shonBernard, Brandon Williams (George Tanner 78) – Aidan Barlow, Aliou Traore (Connor Stanley 73), Dylan Levitt, Largie Ramazani, Nishan Burkart (Ethan Galbraith 63), Josh Bohui
Ubenyttede innbyttere: Alex Fojticek, Matt Olosunde


LIVE:

9: Ramazani skrur ballen fra hjørnet av 16-meteren og i tverrligger ned og stolpe ut, før Barlow setter returen i mål – bare for å bli avblåst for offside. Glimrende av Ramazani, men fortsatt 0-0 altså, selv om reprisene viste at Barlow var onside…

13: 0-1: Stygg keepertabbe av Kovar. Brandon Williams sender ballen tilbake til keeper, men et grusomt mottak gir ballen til spissen som enkelt runder ham og putter ballen i mål.

27: 0-2: United er godt med i kampen, men så en kontring og et skudd som endrer retning i en United-forsvarer og lurer keeper.

41: Straffe til United. Bohui over ende i feltet – uten egentlig å bli tatt – men dommeren dømmer.

42: 1-2: Straffe Dylan Levitt. Sklir da han skyter, men ballen går i mål. Reading klager på at han hadde to touch i skuddet fordi han skled.

79: 1-3, straffe: Ny straffe, nok en gang billig, og da blir det vanskelig for United-gutta å komme tilbake i denne kvartfinalen.

  • Vi oppdaterer kun med det viktigste.