Besøkte The Cliff og Busbys grav

– Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve dette billigst mulig, forteller turansvarlig Jørgen Ranges.

Flere av supporterklubbens medlemmer benyttet anledningen til å få en guidet tur til Uniteds treningsfelt «The Cliff» med den legendariske keeperen Alex Stepney som turguide.

Stepney tok også United-supporterne med til Sir Matt Busbys grav.

TV 2 laget dette innslaget av turen, som også følger supporterklubbens turansvarlige Jørgen Rangnes i hans forberedelser før Liverpool-kampen. Rangnes forteller til United.no at turen var en stor suksess.

– Det er en veldig populær tur, og hele 450 personer opplevde kampen gjennom supporterklubbens tilbud. Nærmere 40 stykker var med på den guida turen med Alex Stepney, omtrent 130 var på omvisning, og hele 75 medlemmer i supporterklubben feiret seieren på Bem Brasil søndag kveld, sier turansvarlig Jørgen Rangnes.

150 personer valgte også å benytte seg av tilbudet om en kamp nummer to, og fikk dermed også med seg enten Burnley-Southampton eller West Bromwich-Aston Villa. Turansvarlig Jørgen Rangnes er ikke i tvil om at skandinaviske United-supportere bør reise med supporterklubben.

– Vi er best og billigst, vil jeg påstå. Det er ingen som har en sånn tilknytning som det vi har, og vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal kunne reise billigst mulig, understreker Rangnes.

–  Jeg vil oppfordre folk som har lyst til å oppleve United live til å velge oss. Det er veldig gøy på andre turer enn Liverpool også. Vi gjør forholdsvis mye likt fra tur til tur. Vi opplever byen og gjør ting underveis. Det er gøy å reise sammen med mange andre, og det er alltid en spesiell opplevelse å være på Old Trafford, legger han til.

Ikke glem at du også kan oppleve dette.

Bli med Supporterklubben til Drømmenes Teater på markedets rimeligste, sikreste og mest innholdsrike tur-opplegg. Vi har 30 års erfaring, og har egne sesongkort direkte fra Manchester United slik at du er i trygge hender.

Sjekk hele turprogrammet her