Bebe ble matchvinner

DE UTLÅNTE: Bebe rundet av det som var en god helg for Uniteds utlånte spillere.

Watford – Crystal Palace 2-2

Etter at Watford sjokkåpnet med to mål på 15 minutter våknet Wilfried Zaha og Crystal Palace til live etterhvert og berget ett poeng. Redaktør Dag Langerød var tilstede på Vicarage Road og ble imponert over Zahas repertoar.

Swansea – QPR 4-1

Fabio da Silva var verken å finne på banen eller benken da QPR møtte Swansea i Wales. Mon tro om resultatet hadde sett bedre ut for London-laget med venstrebacken på plass? Det er foreløpig ikke kommet noen rapporter om skader på brasilianeren.

Chelsea – Wigan 4-1

I Chiles landslagskamp i midtuka ble Angelo Henriquez sittende på benken i samtlige 90 minutter, og det samme gjorde han lørdag ettermiddag da Wigan ble strammet opp av Chelsea på Stamford Bridge.

Peterborough – Leicester 2-1

To United-spillere var involvert i det som skulle være en ny seier for Leicester i jakten på opprykk. Men Peterborough og Davide Petrucci ville det annerledes. Michael Keane og hans Leicester tok oppskriftsmessig ledelsen ved ex-red Ben Marshall etter innlegg fra en annen Leicester-spiller med fortid i United, Danny Drinkwater. Dagen skulle imidlertid tilhøre italienske Petrucci som banket ballen i krysset på volley fra 20 meter et kvarter før slutt. Drøyt ti minutter senere avgjorde Peterborough kampen til deres fordel på et frispark. Petrucci har hatt en fin start i Peterborough og spilte en god kamp med godt pasningsspill og duellstyrke. Både Keane og Petrucci spilte hele kampen for sine lag.

Notts County – Crewe Alexandra 1-1

Nylig utlånte John Cofie fikk en strålende debut da han scoret Notts Countys eneste mål hjemme mot Crewe. Målet kom etter 57 minutter og var av den fine sorten. Cofie banket til fra utensiden av straffeområdet og ned i venstre hjørne. Cofie imponerte hjemmefansen med godt spill og var mye involvert i det Notts skapte, spesielt i andreomgang. Med uavgjort befinner Notts County seg på 11. plass i League 1. Cofie ble byttet ut på overtid.

Stuttgart – Werder Bremen 1-4

Stuttgart sliter om dagen og lå under 1-2 for Werder Bremen da innlånte Federico Macheda kom inn etter 68 minutter. Italieneren klarte imidlertid ikke å endre på resultatet og kampen endte til slutt med 1-4 tap.

Dag&Red – Cheltenham 1-0

I slutten av januar ble Luke McCullough lånt ut til Cheltenham for én måneds opphold. 18-åringen har imidlertid blitt sittende på benken i alle tre kampene han har vært med, mens mot Dag&Red var han ikke engang inkludert i troppen til laget som kjemper om opprykk i League Two.

Brussel – Antwerpen 0-0

I Belgia spilte Luke Giverin 85 minutter for Antwerpen i en kamp som endte 0-0. Laget ligger plassert midt på tabellen i belgisk 1. divisjon.

Académica – Rio Ave 1-2

Bébé fortsetter å imponere på utlån i Portugal. Denne gangen ble han matchvinner med sin scoring ti minutter ut i andre omgang. Han pådro seg også et gult kort før han ble byttet ut i det 84. minutt. Rio Ave ligger nå på femteplass i den portugisiske eliteserien.