3-3 mot Brums

I sin siste treningskamp før alvoret tar til i neste uke med sesongåpning i FA Premiership Reserve League North, spilte Ole Gunnar Solskjærs reservelag tirsdag kveld 3-3 på bortebane mot et sterkt Birmingham.

Og som tilfellet har vært i flere av forsesongens treningskamper, kom United også denne gang tilbake etter først å ha blitt liggende under.

Hjemmelaget Birmingham tok ledelsen på straffespark ved Gary McSheffrey allerede etter tre minutters spill, før Rodrigo Possebon (bildet) brakte balanse i stillingen med et flott skudd fra kanten av 16-meteren etter et kvarter. Men så slo Birmingham til igjen med scoringer etter henholdsvis 37 og 56 minutter, begge ganger ved Cameron Jerome, og dermed sto United igjen overfor en bratt motbakke i den siste halve timen av oppgjøret. Det er imidlertid en situasjon årets reservelagsutgave ser ut til å trives med.

Nøyaktig som i kampene mot Oxford, Northwich Victoria og Chelsea, trengte Solskjærs unge mannskap to mål for å komme seg à jour. De klarte det i de tre nevnte oppgjørene, og de klarte det utrolig nok igjen mot Birmingham.

Først var det David Gray – for anledningen midtstopper – som var frempå da han etter 70 minutter headet inn Sam Hewsons corner fra høyre, og til slutt dukket innbytter Evandro Brandão opp fem minutter før slutt, med en kanon fra 16 meter.

Laget: Tomasz Kuszczak, Rafaél Da Silva (Jimmy Derbyshire, 88.), Richard Eckersly, David Gray, James Chester, Cameron Stewart (Corry Evans, 58.), Rodrigo Possebon (Evandro Brandão, 75.), Darron Gibson, Sam Hewson (Reece Brown, 87.), Tom Cleverley, Federico Macheda (Magnus Wolff Eikrem).

Uben.innb.: Ingen